Mit jelent az, hogy az apostoli királyság visszaállítása?
Jobbikos képviselő szerint ez a célja, de én nem tudom, hogy ez konkrétan mit takar. Miben más mint a parlamentális királyság? Ki lenne a király?
Ennél a kérdésnél láttam a videót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__858..
apostoli királyság: Szt István királyt 11. sz. végi életírói ruházták föl az →apostoli jelzővel, mert mint az apostolok, előzmények nélkül, s az →Apostoli Szentszékkel együttműködve teremtette meg Magyarország egyházszervezetét. Az ~ra és a belőle levezetett →főkegyúri jogra támaszkodva igyekeztek a 18. sz: a Habsburgok áll. hatalmukat a mo-i kat. Egyh-ra is kiterjeszteni. →jozefinizmus B.A.
nyilván egy keresztény alapokra épülő országot szeretnének
mi is
" Azt, hogy az illető nem vette be az aznapi gyógyszerét, és úgy gondolja, hogy 2010-ben úgy kéne kormányozni, mint 1000 évvel ezelőtt."
na beböfögött a 35 ös
aki leszólta ma a szent koronát
azt állítja hogy a Jobbikba nincsenek szakértők
utána hogy a Jobbikba csak történelem diplomások vannak
ma már mindenki elküldte őt a fenébe
de csak folytatja
"Nem, azt írtam, hogy nincsenek olyan szakértők, akiket az echo tv-n kívül is jegyeznének:)"
jól van bújjál el :)
majd ha neked lesz ELTE diplomád majd akkor szövegeljél
"majd ha neked lesz ELTE diplomád majd akkor szövegeljél"
Már elnézést, hogy belepofázok, de ez nagyon nem jelent semmit. Én ismerek egy pár embert aki az ELTÉ-n szerzett diplomát, mégis sok közülük a sötét műveletlen bunkó.
"Már elnézést, hogy belepofázok, de ez nagyon nem jelent semmit. Én ismerek egy pár embert aki az ELTÉ-n szerzett diplomát, mégis sok közülük a sötét műveletlen bunkó."
az a te magán ügyed
"az a te magán ügyed"
Kikönyököl a diploma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!