Mit szolnál egy olyan párthoz, melynek alapvető célja a dualizmus visszaállítása lenne? Legalábbis erre való törekvés, közeledés?
Figyelt kérdés
Persze mai határokkal egy gazdasági unió, parlamentáris rendszer. Anno mindkét országnak fejlődést hozott, egymás gazdasági adottságait jól ki lehetne használni.2010. jún. 16. 23:26
2/16 anonim válasza:
Miért akarunk minden áron még inkább függni valakitől?
3/16 anonim válasza:
Kicsit tévedésben éltek. Magyarország fénykora a dualizmus alatt volt, így nekem nem lenne ellenvetésem a dolog ellen.
4/16 anonim válasza:
Azért én magyarország fénykorát inkább nagy lajoshoz,vagy mátyáshoz kötném mint a dualizmushoz
5/16 anonim válasza:
területileg akkor voltunk a legnagyobbak :'(
6/16 anonim válasza:
Én pedig a dualizmushoz. Nézd meg honnan indult és milyen lett a dualizmus alatt. Mi ez, ha nem az egyik legjobban működő dolog?
A vita egyébként lényegtelen, mert ilyen jellegű párt nem lesz, de ha lenne tényleg támogatnám. A dualizmus jó volt az egész országnak.
7/16 anonim válasza:
amúgy csak együtt vagyunk erősek
nem is értem miért nem egyesülünk újra Ausztriával
persze megértem ennyi cigányt ők se akarnak
meg lehet nézni egy Osztrák falut és 1 Borsodi falut
de egyes esetekben nem is kell a határtól messze menni
8/16 anonim válasza:
A dualizmus semmi más nem volt, mint a bécsi Rothschild család hitelein felfújt vékony héjú lufi, amely mellesleg a magyar kultúra és nemzettudat elpusztításával is együtt járt.
9/16 anonim válasza:
Igen, valóban jót tett mindkét országnak, mert egymásra épülő gazdaság meg piac volt, kemény protekcionizmussal. Ez az EU-n belül megvalósíthatatlan.
10/16 anonim válasza:
"Ez az EU-n belül megvalósíthatatlan."
ki a hoooért érdekelne az EU
mindenki a saját érdekeit nézi nem igaz csak mi vagyunk ilyen f@szok hogy jaj majd az EU meg az EU meg az EU
azt mindig mi esünk pofára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!