Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szolnál egy olyan párthoz,...

Mit szolnál egy olyan párthoz, melynek alapvető célja a dualizmus visszaállítása lenne? Legalábbis erre való törekvés, közeledés?

Figyelt kérdés
Persze mai határokkal egy gazdasági unió, parlamentáris rendszer. Anno mindkét országnak fejlődést hozott, egymás gazdasági adottságait jól ki lehetne használni.
2010. jún. 16. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
az rendben van, hogy ti álomvilágban akartok élni, de az osztrákok is tudnak erről??
2010. jún. 17. 01:55
 12/16 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ha létrehoznánk egy ilyen uniót, az osztrákok elkezdenének kizsákmányolni minket mert erősebbek.
2010. jún. 17. 07:03
 13/16 anonim ***** válasza:

A magyarság sorsát leginkább mindig a térségben működő 3 nagyhatalomhoz való kötődésünk határozta meg.

Ezek a nagyhatalmak a germán népek, a szláv népek és a zsidóság.

Hitler idejében a germánok voltak ránk nagy kényszerítő erővel, majd amikor elvesztette a háborúját, bevonultak az oroszok a zsidósággal karöltve.

A rendszerváltáskor kivonultak az oroszok, ám a zsidóság bent maradt és megőrizte protekcióját.

Jelenleg ez a hatalom kezd nagyon gyengülni és újra felerősödnek a szláv érdekek körülöttünk, amik lényegében mindig is hatalmas nyomást tettek ki, tekintetbe véve a szlovákokat, szerbeket, szlovéneket, szinte szlávokkal vagyunk körbevéve.

Én jelenleg legszívesebben feléjük húznék, főleg Oroszországhoz.

A germán népek jelenleg nem játszanak fontos szerepet.

2010. jún. 17. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Én jelenleg legszívesebben feléjük húznék, főleg Oroszországhoz."

Egyet értek. A szláv népek általában hozzánk hasonló szegény országokban élnek, akiknek nem lenne érdeke kizsákmányolni minket, és sokkal több a közös bennünk velük, mint mondjuk a germánokkal.

De nemcsak Oroszország fele kéne nyitni, hanem a többi szláv ország fele is. Szlovákia fele nemigazán, ha továbbra is ilyen erőszakosak, de pl. a csehek azok tök jófejek, szerbekkel is inkább csak akkor van gond, ha megint valami lázító kelt ott zavargást, dehát az "Európa puskaporos hordója".

2010. jún. 17. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:
10%

magyarázza meg nekem valaki, h mi az a világpolgár és miért rossz?

Ja és Magyarországot örökké ki fogják zsákmányolni, mindig ez van volt lesz! A Jobbikososknak meg üzenném, hogy már "ott" is bent vannak!

2010. jún. 17. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Minek? Az EU nem erről szól? Elvileg...
2010. jún. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!