Mit szolnál egy olyan párthoz, melynek alapvető célja a dualizmus visszaállítása lenne? Legalábbis erre való törekvés, közeledés?
A magyarság sorsát leginkább mindig a térségben működő 3 nagyhatalomhoz való kötődésünk határozta meg.
Ezek a nagyhatalmak a germán népek, a szláv népek és a zsidóság.
Hitler idejében a germánok voltak ránk nagy kényszerítő erővel, majd amikor elvesztette a háborúját, bevonultak az oroszok a zsidósággal karöltve.
A rendszerváltáskor kivonultak az oroszok, ám a zsidóság bent maradt és megőrizte protekcióját.
Jelenleg ez a hatalom kezd nagyon gyengülni és újra felerősödnek a szláv érdekek körülöttünk, amik lényegében mindig is hatalmas nyomást tettek ki, tekintetbe véve a szlovákokat, szerbeket, szlovéneket, szinte szlávokkal vagyunk körbevéve.
Én jelenleg legszívesebben feléjük húznék, főleg Oroszországhoz.
A germán népek jelenleg nem játszanak fontos szerepet.
"Én jelenleg legszívesebben feléjük húznék, főleg Oroszországhoz."
Egyet értek. A szláv népek általában hozzánk hasonló szegény országokban élnek, akiknek nem lenne érdeke kizsákmányolni minket, és sokkal több a közös bennünk velük, mint mondjuk a germánokkal.
De nemcsak Oroszország fele kéne nyitni, hanem a többi szláv ország fele is. Szlovákia fele nemigazán, ha továbbra is ilyen erőszakosak, de pl. a csehek azok tök jófejek, szerbekkel is inkább csak akkor van gond, ha megint valami lázító kelt ott zavargást, dehát az "Európa puskaporos hordója".
magyarázza meg nekem valaki, h mi az a világpolgár és miért rossz?
Ja és Magyarországot örökké ki fogják zsákmányolni, mindig ez van volt lesz! A Jobbikososknak meg üzenném, hogy már "ott" is bent vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!