Vármegyerendszer visszaállítása? (lent)
ma 15:32
Pont,hogy a jobbikosok meg a kádáristák rettegnek az észerűségtől kedves vármegyeszerető barátom!
15:53
"
"Vissza a középkorba? Ettől még nem válik igazságos Mátyássá ovi hiába hiszi azt!"
Nem hittem ezt
"
-Szerbusz Orbán Viktor,mi szél hozott az emberek közé? Álruha helyett a zinternet?:D
"Pedronak teljesen igaza van"
Abszolút nincs igaza, szerinte egy kormány nem hozhat semmilyen külsőségi intézkedést, hogy az ország őrizze a hagyományait, kultúráját, szerinte csakis olyan mindennapi triviális dolgokban szabadna törvényeket hozni, minthogy mennyibe kerül a sör és a lángos meghogy mennyire kedves a doki a rendelőben.
"Elegem van belőle, hogy mindenki azt hiszi, hogy a középkori hagyományok őrzése megegyezik a középkorias gondolkodással meg törvényhozással. Látszik mire vezetett a kádárista oktatási rendszer."
A túlzott hagyományőrzés káros az országra nézve.
A kádárista oktatási rendszerben képzett diplomások jó része magas szintű tudást szerzett. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok kádárista. A nyereg alatt puhított lóhústól nem fog fejlődni az ország!
"ha nem tud valaki tényeket felmutatni vagy legalább komoly érveket a vármegye elnevezés ellen,akkor az egy tipikus ujságíró alkat,aki ugrik a sz@rdarabra és abból még nagyobbat csinál:)"
Mutattunk épp elég tényt, ha nem tetszett vagy nem vagy hajlandó elfogadni az nem az én dolgom.
ma 16:00
Hogy mi a baj vele?
-Fölösleges pénzkidobás
-Nem lesz tőle jobb semmi
-Ezer más fontosabb probléma helyett foglalkozik ezzel a kormány
-Szerintem nem hagyományörző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!