Még mindig nem értem, hogy a Gárda miért félkatonai szervezet?
Március 15.-én azért oszlatták fel őket,mert alakzatban álltak és vezényszavakra hajtottak végre utasításokat(állítólag).Ez igaz pl egy focicsapatra is.Egyenruhában vannak,alakzatban is állnak,van rangsor és a bíró/edző vezényszavára csinálnak dolgokat.Vagy az iskolai ballagás,vagy egy hangverseny.....Minden illik rá!
És különben is,kit bántott már a Gárda?Halljuk a neveket,nem azt hogy megrettentünk meg hasonló sületlenségeket!
"Akit félelemben tartottak,talán annak van is mitől félnie,nem?"
Na ez egy okos mondat volt, komolyan. Akkor most mégis félelemben tartanak valakiket? Akkor mi a fenéért kell sírni, hogy feloszlatták őket? Gondolkodjunk, mert magunk ellen beszélünk.
"Én nem szeretném, ha a házam előtt menetelnének, pedig már megtörtént párszor, mert elég frekventált helyen lakom tüntetések szempontjából"
Képzeld el, hogy mit éreztél volna, ha a siófoki 2-300 fős cigány erődemonstráció közepébe csöppentél volna.
Nem tudom mi a garda, de ez akar mennyire nem tetszik itt egyeseknek a kerdezonek van igaza.
Nem felkatonai szervezet, hanem inkabb egyenruhas bohocok.
Fel katonai szervezet a keszenleti rendorseg.
Ez most olyan, h egy tuzpiros autot leferrarizni, csak mert piros meg sportauto.
Egyebkent tenyleg nem bizalomgerjeszto az mikor tobb borotvalt feju nagydarab gyerek megy az utcan es mindenkire ugy neznek, mint a gyilkosok.
De meg mindig jobb ha ilyenekkel futok ossze este mint romakkal, mert abbol tuti baj lesz.
"Képzeld el, hogy mit éreztél volna, ha a siófoki 2-300 fős cigány erődemonstráció közepébe csöppentél volna."
Nyilván nem lett volna kellemes, én ezt nem is mondom, és hálát adok az égnek, hogy viszonylag normális környéken élek. Az viszont szerintem nem érv, hogy mások is ezt csinálják, mert kérdem én, mivel jobbak akkor a gárdisták az erődemonstráló cigóknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!