Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
: ma 22:51
a gecc szó használatából már én is sejtem ;)
"elmagyarázom neked te végbéltermék, először van az alaptéma, rákeresek mit írtak róla a sajtók nol, kuruc, index, origo, barikád aztán megnézem mit ír a külföldi sajtó, ha esetleg külföldi az ügy a hír országának korábbi eseményeit is megnézem, és aztán próbálom összerakni a történetet... gondolom ez neked sok de nem baj... majd ha nagy leszel"
De azért furcsamód az agyi output mindig az index-népszava szutyka lesz. Te birkaként mindig azt öklendezed csak vissza, ami a mainstream.
ma 22:51
a rosszabbikról pedig mindenki tudja aki egy kicsit is jártas a politikában, és nem érzelmi alapon szavaz, hogy ott bizony nagyobb a lóláb ,mint a ló.
"ma 22:53"
hát nálad valami zárlatos... :S
"Nem kell itt magyarázkodni, a pártotok (LuMPenpárt) szépen megmutatja azt nagyban, amit ti kicsiben, minden értelmes ember látja, hogy kilóg a lóláb a bűnözőmentegetéssel, a segíteni vágyók vegzálásával, az állandó rasszistázással és verbális médiaterrorral!"
Most már kezdem hülyének érezni magam. Elolvastam a cikket kétszer, meg harmadszor is átfutottam, de nem látom, hogy hol van benne, hogy az LMP rémhíreket kelt meg stb.
Valaki nem másolná ki nekem mondat szerint?
"Most már kezdem hülyének érezni magam. Elolvastam a cikket kétszer, meg harmadszor is átfutottam, de nem látom, hogy hol van benne, hogy az LMP rémhíreket kelt meg stb.
Valaki nem másolná ki nekem mondat szerint?"
Azért mert liberálbolsiként túl egyszerű vagy az ilyen publicisztikai remekművekhez! Itt egyes jobbikosok Platón olvasnak, b*szki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!