Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
"Gondoltam, hogy valami zsi.dószenny után kaptad a neved. :D"
Gondolom fingod sincs róla, hogy egyáltalán miről szól. De se baj, majd hátha csinálnak egyszer egy nácipokémon rajzfilmet, amivel lefedhetik a te célcsoportodat. Addig is onanizálj csak a Jüd Süssre.
"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [becsületes magyarok<>bűnöző mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem."
Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem.
"Gondoltam, hogy valami zsi.dószenny után kaptad a neved. :D
A nagy Lebowski
Director: Joel Coen (azaz a Cohen, Kohn alternatívája)
Writers: Ethan Coen, Joel Coen"
az idióta meg a te alternatívád? te lehetnél a szótárban az illusztráció
"Gondolom fingod sincs róla, hogy egyáltalán miről szól. De se baj, majd hátha csinálnak egyszer egy nácipokémon rajzfilmet, amivel lefedhetik a te célcsoportodat. Addig is onanizálj csak a Jüd Süssre."
Inkább Platónt és Suetoniust olvasok az ilyen tévészennyek helyett, amik téged is elferdítettek.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:43
ekkora észérvet rég láttam jobbikostól:D
"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem."
mellélőttél barátom :) én több oldalról közelítem meg az ügyet te csak egyről, azt is a barikádon olvastad... bizonyítja, hogy nincs egy darab saját gondolatod se
"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más]"
Nyugtasson meg az a tudat, hogy ez az egész világon csak a te fejedben van így.
"[üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más]"
ez az elméleted helytelen ugyanis én nem vagyok se üldözött se náci :D de hát mit várok tőled ezt biztos nem tudod eljuttatni a kétbites agyadig
A több oldalról való megközelítés nálad a cigány ülepe és pénisze, amiket egyaránt input üzemmódban fogyasztasz? :D
Én nagyon szégyelleném magamat a helyedben a bűnözők és terroristák mentegetése miatt!
"A több oldalról való megközelítés nálad a cigány ülepe és pénisze, amiket egyaránt input üzemmódban fogyasztasz? :D
Én nagyon szégyelleném magamat a helyedben a bűnözők és terroristák mentegetése miatt!"
elmagyarázom neked te végbéltermék, először van az alaptéma, rákeresek mit írtak róla a sajtók nol, kuruc, index, origo, barikád aztán megnézem mit ír a külföldi sajtó, ha esetleg külföldi az ügy a hír országának korábbi eseményeit is megnézem, és aztán próbálom összerakni a történetet... gondolom ez neked sok de nem baj... majd ha nagy leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!