Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz, hogy az MSZP és...

Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.

Figyelt kérdés

A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.

[link]

A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:

[link]

Jól beoltja azért őket:D

2011. márc. 13. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
34%

"Gondoltam, hogy valami zsi.dószenny után kaptad a neved. :D"

Gondolom fingod sincs róla, hogy egyáltalán miről szól. De se baj, majd hátha csinálnak egyszer egy nácipokémon rajzfilmet, amivel lefedhetik a te célcsoportodat. Addig is onanizálj csak a Jüd Süssre.

2011. márc. 13. 22:42
 42/111 anonim ***** válasza:
77%

"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [becsületes magyarok<>bűnöző mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem."

Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem.

2011. márc. 13. 22:43
 43/111 anonim ***** válasza:
19%

"Gondoltam, hogy valami zsi.dószenny után kaptad a neved. :D

A nagy Lebowski

Director: Joel Coen (azaz a Cohen, Kohn alternatívája)

Writers: Ethan Coen, Joel Coen"

az idióta meg a te alternatívád? te lehetnél a szótárban az illusztráció

2011. márc. 13. 22:43
 44/111 anonim ***** válasza:
84%

"Gondolom fingod sincs róla, hogy egyáltalán miről szól. De se baj, majd hátha csinálnak egyszer egy nácipokémon rajzfilmet, amivel lefedhetik a te célcsoportodat. Addig is onanizálj csak a Jüd Süssre."

Inkább Platónt és Suetoniust olvasok az ilyen tévészennyek helyett, amik téged is elferdítettek.

2011. márc. 13. 22:44
 45/111 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:43

ekkora észérvet rég láttam jobbikostól:D

46/111 anonim ***** válasza:
22%

"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más] látom te nem igazán vagy a világgal képben egy icuri picurit sem."

mellélőttél barátom :) én több oldalról közelítem meg az ügyet te csak egyről, azt is a barikádon olvastad... bizonyítja, hogy nincs egy darab saját gondolatod se

47/111 anonim ***** válasza:
27%

"Egyre inkább idegesít a kétsíkú gondolkodásod, nem tudsz te semmit, két irányú agyad van [üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más]"

Nyugtasson meg az a tudat, hogy ez az egész világon csak a te fejedben van így.

2011. márc. 13. 22:45
 48/111 anonim ***** válasza:
92%

"[üldözött cigányok és zsidók<>rasszista és náci mindenki más]"

ez az elméleted helytelen ugyanis én nem vagyok se üldözött se náci :D de hát mit várok tőled ezt biztos nem tudod eljuttatni a kétbites agyadig

2011. márc. 13. 22:47
 49/111 anonim ***** válasza:
74%

A több oldalról való megközelítés nálad a cigány ülepe és pénisze, amiket egyaránt input üzemmódban fogyasztasz? :D

Én nagyon szégyelleném magamat a helyedben a bűnözők és terroristák mentegetése miatt!

2011. márc. 13. 22:47
 50/111 anonim ***** válasza:
21%

"A több oldalról való megközelítés nálad a cigány ülepe és pénisze, amiket egyaránt input üzemmódban fogyasztasz? :D

Én nagyon szégyelleném magamat a helyedben a bűnözők és terroristák mentegetése miatt!"

elmagyarázom neked te végbéltermék, először van az alaptéma, rákeresek mit írtak róla a sajtók nol, kuruc, index, origo, barikád aztán megnézem mit ír a külföldi sajtó, ha esetleg külföldi az ügy a hír országának korábbi eseményeit is megnézem, és aztán próbálom összerakni a történetet... gondolom ez neked sok de nem baj... majd ha nagy leszel

2011. márc. 13. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!