Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
"Nahát képzelem mikor olvasol te Platónt, miközben olyan primitív vagy, hogy a háromkaréjú rák hozzád képest már-már transzcendens istenség."
Libsikém, nálad többször olvasottabb vagyok, annyi szent. Nem bambulom a tévét veled ellentétben soha, s nem is az amcsi propagandafilmek alapján alakítom ki a véleményemet, hanem egyedi a világképem. Kezdetnek olvasd el Störigtől a Filozófia világtörténetét, ha az ott leírt összes nézetrendszerrel tisztában leszel az óind kultúrák nézetrendszerétől kezdve Szókratészen és tanítványain át a modern idealista eszmékig, akkor talán majd nem a sztoikus-hedonista svindli mai (liberális) átiratát fogod lökni. A tradícionális-idealista és a liberális-relativista nézetharc már az ókor óta folyik, sajnos te a szutyok zsidó propagandafilmek miatt a fals viselkedésmintákat idealizálod.
"Azért mert liberálbolsiként túl egyszerű vagy az ilyen publicisztikai remekművekhez! Itt egyes jobbikosok Platón olvasnak, b*szki!"
Suetonius jöhet latinul is. Bizony a 30 év alatti diplomások túlnyomó többsége Jobbikos, libsikém!
"egyébként mi a kedvenc idézeted Platóntól?"
Kedvenc idézetem nincs, kedvenc jelenetem tőle az alvilág leírása "Az államban", a nyugati civilizáció irodalmának legszebb példája itt olvasható a reinkarnációra.
"Suetonius jöhet latinul is. Bizony a 30 év alatti diplomások túlnyomó többsége Jobbikos, libsikém!"
Ha neked non-ecseri diplomád van akkor én az élőhalott Nagy Frigyes vagyok. Ahhoz képest, hogy egy belinkelt cikket meg egy gyöngyöspatai borász egyoldalas levelét nem tudod értelmezni elég lazán dobálózol a filozofikus irományokkal. Biztos nem a "Görög Filozófusok Gyermekeknek" című kifestőről beszélsz?
Ez amúgy nagyon igaz idézet:
"A legtöbb ember az igazságosságot kénytelenségből vállalja,
mert az középút a két véglet: a legnagyobb jó
és a legnagyobb rossz között" (Platón)
Az általatok "kétbites dolognak" nevezett filozófia miatt is hoztam fel Platónt, mert igenis vannak kérdések, amiket egyértelműen el lehet dönteni, hogy rosszak, avagy sem. Platón erre mondja, hogy van objektív igazság, mely az ideák világából származik. A relativizáció, a bűn jónak és nem is oly rossznak nevezése szofista szokás, a liberális agyamentek ezt veszik át és turbózzák fel még nagyobb hülyeséggé.
"Kedvenc idézetem nincs, kedvenc jelenetem tőle az alvilág leírása "Az államban", a nyugati civilizáció irodalmának legszebb példája itt olvasható a reinkarnációra."
ezt nem igazán értem, Platón ezen dialektusáról arra emlékszem, hogy valamiféle utópiáról írt ahol három részre van osztva az irányítás a filozófusokra katonákra és földművesekre, hányadik könyvben írta ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!