Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
11:59
"Én a Magyarországi zsidókról beszéltem te nagyokos."
Te nagyokos! :) (felőlem személyeskedhetünk is)... Hol, melyik szövegrészben beszéltél a magyarországi (kisbetűvel, mert melléknév) zsidókról?
Általánosságban szóltál róluk: "zsidók sose végeznek fizikai munkát"
Egyébként biztos ismered a szállóigét: Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ha a szegény ártatlan magyar csak a földeken találja meg a szerencséjét, akkor azt érdemli. Ha kinövi magát (mint pl. Csányi Sándor - az OTP vezér), akkor meg azt érdemli (származását nem tudom, de a Wikipédia szerint: "Édesapja Csányi József, a jászárokszállási tsz mezőőre, édesanyja Ballagó Amália, a háziipari szövetkezetben fonalhajtója volt)".
Ha a zsidó a pénzvilágban találja meg a szerencséjét, akkor azt érdemli... ha a földeken, akkor meg azt... Te mit dolgozol??? Gondolom, nem a földet túrod általában, mert ráérsz itt kockulni...
A pénz keresés sokkal inkább pofa, mint tehetség kérdése.
Akinek nincs lelkiismerete bármire képes a saját érdekében, nem érdekli, ha a másik meg is döglik.
Nekem is lennének marha jó ötleteim a nagy pénzkereséshez, de szeretek nyugodtan aludni.
Nem úgy mint azok akiknek sosincs lelkiismeret furdalásuk.
"Örök emlékül a haláltáborokban és munkaszolgálatosokként meggyilkolt 446 karcagi zsidó mártírnak.
Ez volt ráirva az emlékműre kérdező, tehát szerintem a Jobbik se néz utána dolgoknak.. Politikus mind, ne várj tölük többet.. csak ne különböztesd meg a Jobbikot a többitöl.. az is ugyanolyan mint a többi..
Mennyi válasz született...
"A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:00"
Tán nem féltékenykedünk egy kicsit? :D
Na mind1, habzó szájú gyűlölködőkkel nem érdemes tárgyalni!
"Szarkasztikus, a vétkeket megbocsátja egy igazi keresztény ember, ha igazi bűnbánás társul hozzá. Morvai is megbánta az addigi életvitelét és már helyes értékrendet vall, így Jézus után mi is elnézzük a korábbi hibáit! Te viszont még mindig a szemkilövető terroristák és a cigánybűnözőt mentegető pofátlanok mantráját nyomod!"
Te tulajdonképpen ki a f@sz vagy, hogy eldöntsd mi a helyes és a helytelen? jobbiknyik troll
Kedves kérdező! Erre miért nem reagáltál?
"A belinkelt cikk szerint az LMP nem reagált rá, míg az MSZP égette be magát. A Kérdező szerint az LMP utána se nézve "hisztériakeltett".
Egy "apró" ferdítés, miszerint MSZP=LMP. Így terjed a rémhír.
2011. Magyarország
Gratulálok"
ma 16:25
rengeteg kérdésre nem szoktak válaszolni, csak terelik a témát
"Álljatok már le, mit trollkodjátok tele a kérdésem? Kit érdekel platón? beszéljetek meg egy időpontot és menjetek el verekedni. De húzzatok már innen! főleg szarkasztikus sobakkikusok"
Már nem azért, de a te hülye provokációt éltető kérdésednél sokkal érdekesebb volt az ő offolásuk :D
Látszik, hogy sokkal okosabb vagy itt mindenkinél, olvasd szorgalmasan tovább a már a széljobb körökben is csak vicc kategóriába tartozó bombahíredet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!