Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
Pánik és hisztériakeltés? Az ugyanaz, mint amit a kedves polgárőr urak csináltak Gyöngyöspatán, nemigaz? Egyszer csak felkiáltott valaki, hogy verik a rendőröket, erre odaszaladtak 6-an, hogy rendet tesznek, mire odaértek meg már csak azt látták, hogy ültetik be a kocsiba a tolvaj g.cit...
Kettős mérce uraim, kettős mérce :)
Aki a politikában van manapság, az mind lejáratta magát. Vagy ha nem, akkor le fogja.
De még mindig jobb hülye LMP-snek,/MSZP-snek lenni, mint szellemi végtermék Jobbikosnak.
Azon meg csak röhögök, amikor ezek a kis netnáci fattyúk, megakarják mutatni, hogy ők milyen műveltek, és olvasottak.
Na persze...
Egy értelmes , művelt embernek nincsenek előítéletei, vagyis lehetnek, de mivel értelmes igyekszik ezen túllépni.
Nem fröcsög gyűlölködve, nem azt mondja hogy a cigányok bűnözők, hanem hogy vannak bűnöző cigányok. A szórend rohadtul nem mindegy!
És persze egyből zsidózás is lett...naná, mert zsidózás nélkül nincs politikai kérdés.
10:54
Gondolom egy dühös, lázadó 14 évest tisztelhetünk benned :)
Hát jól hallgass ide. A zsidók nm csak a pénzhez értenek, hanem a művészethez (festészet, zene, stb) és a tudományokhoz (Nobel-díjak) is. Azért gazdagodtak meg, mert a te drága keresztény őseid egyháza tiltotta a pénzváltást, de mivel szükség volt rá, így valakinek el kellett végeznie, ezek voltak a zsidók, akik nem voltak katolikusok. Ebből gazdagodtak meg.
Mellesleg te elhiszed azt, hogy aki nem csinál semmit, az meggazdagodik? Nőjj már fel, vazze...-.-'
"Hát jól hallgass ide. A zsidók nm csak a pénzhez értenek, hanem a művészethez (festészet, zene, stb) és a tudományokhoz (Nobel-díjak) is. Azért gazdagodtak meg, mert a te drága keresztény őseid egyháza tiltotta a pénzváltást, de mivel szükség volt rá, így valakinek el kellett végeznie, ezek voltak a zsidók, akik nem voltak katolikusok. Ebből gazdagodtak meg.
Mellesleg te elhiszed azt, hogy aki nem csinál semmit, az meggazdagodik? Nőjj már fel, vazze...-.-"
kösz hogy leírtad és nem nekem kellett leírnom... újra
10:54
"Milyen érdekes hogy a zsidók sose végeznek fizikai munkát."
Mivel a magyarokkal kapcsolatban a földművelést hoztad fel példának, tessék:
(ha az előző link szerzője miatt nem volna szimpatikus számodra, akkor tessék):
Lehet példát kellene venni a "szegény egész nap a földeken dolgozó" magyar embereknek a "fizikai munkát sosem végző" zsidókról?
Mondom ezt én tiszta magyar (már amennyire tiszta magyar a magyar), ugyanis nem vagyok sem zsidó, sem cigány, sem román...stb..stb... Csak iszonyatosan feldühít az emberi butaság!
ma 11:32
Én a Magyarországi zsidókról beszéltem te nagyokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!