Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.
A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.
A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:
Jól beoltja azért őket:D
"Ezek csak Budapestről ugatnak, uszítják az embereket egymásnak, és képesek egy tök kamu hír miatt országos sajtótájékoztatót összehívni."
Na és az öngyilkos bácsi esete, aki a Magyar Pincérek meg a Rosszabbik szerint a romák miatt lett öngyilkos? Az mi volt?
"Nem egy álhír, és hisztériakeltés, hanem a valóság."
Miért? Azért mert a Barikádon, a Jobbik propagandaoldalán olvastad? Ha én belinkelném az ellenkezőjét az mszp.huról és az lmp.huról akkor 2-1-el én nyertem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!