Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz, hogy az MSZP és...

Mit szólsz, hogy az MSZP és az LMP utána se néz a dolgoknak, csak keltik a pánikot és a hisztériát? Szerintem végleg lejáratták magukat.

Figyelt kérdés

A Bombahír nevű hírportál felhívta az LMP-t, gyöngyöspatai cigánynak kiadva magát, és azt mondta, hogy nagyon retteg, mert a gárdisták kereszteket égetnek, és ki akarják irtani őket. Ennek a hírnek utána sem néztek, csak egyből kiadták a hisztériakeltést. Rendesen beégtek.

[link]

A jobbikos alelnök, Sneider Tamás reagálása:

[link]

Jól beoltja azért őket:D

2011. márc. 13. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
4%
inkább zagyvát linkeld...
2011. márc. 13. 22:06
 12/111 anonim ***** válasza:
36%

"Ezek csak Budapestről ugatnak, uszítják az embereket egymásnak, és képesek egy tök kamu hír miatt országos sajtótájékoztatót összehívni."

Na és az öngyilkos bácsi esete, aki a Magyar Pincérek meg a Rosszabbik szerint a romák miatt lett öngyilkos? Az mi volt?

2011. márc. 13. 22:06
 13/111 A kérdező kommentje:

Az ez volt Sobak:

[link]

Nem egy álhír, és hisztériakeltés, hanem a valóság.

2011. márc. 13. 22:08
 14/111 anonim ***** válasza:
25%
vagy esetleg linkeljem Morai melegvédő tevékenységét, vagy kapcsolatát Baló úrral? És Morvairól tudtátok-e, hogy Baló nyalta be a jogba, csak Morvai asszonynak nem jött be az MSZP?
2011. márc. 13. 22:10
 15/111 anonim ***** válasza:
84%
Sobak, az az igazság volt! Miért olyan gonosz a liberális, hogy a megölt, megkínzott emberekkel szemben a kizsigerelő, kínzó gazemberek pártjára áll? Nincs ezeknek egy csepp lelkiismeretük sem?
2011. márc. 13. 22:11
 16/111 anonim ***** válasza:
18%

"Nem egy álhír, és hisztériakeltés, hanem a valóság."

Miért? Azért mert a Barikádon, a Jobbik propagandaoldalán olvastad? Ha én belinkelném az ellenkezőjét az mszp.huról és az lmp.huról akkor 2-1-el én nyertem?

2011. márc. 13. 22:14
 17/111 anonim ***** válasza:
67%
Szarkasztikus, a vétkeket megbocsátja egy igazi keresztény ember, ha igazi bűnbánás társul hozzá. Morvai is megbánta az addigi életvitelét és már helyes értékrendet vall, így Jézus után mi is elnézzük a korábbi hibáit! Te viszont még mindig a szemkilövető terroristák és a cigánybűnözőt mentegető pofátlanok mantráját nyomod!
2011. márc. 13. 22:14
 18/111 anonim ***** válasza:
66%
61%, olyan binárisan gondolkodsz, hogy az már nekem fáj...
2011. márc. 13. 22:15
 19/111 A kérdező kommentje:
Sobak te vak vagy? látod a dokumentumot? rendőrségi jegyzőkönyv, nem csak egy publicisztika
2011. márc. 13. 22:16
 20/111 anonim ***** válasza:
21%
az igaz keresztény ember nem ítél faji alapon... tán nem vagy igazi keresztény?
2011. márc. 13. 22:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!