Szerintetek kire fognak szavazni a most 15-16-17 évesek 3 év múlva?
Nem tudom, hány fiatalról tudjátok, hogy milyen szimpatizáns (politikailag), mindenesetre arra vagyok kíváncsi, hogy azok, akik tavaly áprilisban még nem voltak nagykorúak, de 3 év múlva már szavazhatnak, kire adják le majd a voksukat?
Az új generáció, az "újhullám" kit fog erősíteni leginkább?
18 éves vagyok.
Szeretek foglalkozni ezzel a témával.
Nálunk a család 2 táborra oszlik:
1)
Apuék mindig mszp-ra szavaztak..Csak azért,mert a fidesz nem szimpatikus.
Anyuék mindig a Fideszre,mert hívőket elvileg támogatta,stb szóval a duma..
Viszont,amikor nem tudsz az iskola folyosón végig menni hogy ne k*cs*g magyarozzanak le,egy buliban nem próbálnak behúzni egy kis pénzzel,vagy az utcán egy 5-10 fős csoport nem fog utánad menni,akik egyértelműen cigányok,addig ne várja el azt senki az idősebbek közül,hogy a fiatalok utálják,mármár a rasszizmus irányába menjenek el.
Sokan rosszul tudják a felnőttek közül.
Az én baráti társaságomban kb minden 2. ember a kurucinfóval kezdi az internetezést.
Így marad,hogy a jobbikra szavazok,mert ha nem csinál semmit,csak minden marad úgy ami eddig,de a cigányokat helyrerakja akkor már úgy gondolom,hogy jobban élünk mint 4 éve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!