Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az a (z idióta) aki '14-ben...

Ki az a (z idióta) aki '14-ben is a fideszre fog szavazni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
van pár kirobbanthatatlan fidesz hívő. de ez igaz mindegyik pártra.
2011. okt. 5. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Honnan tudod, hogy lesz más is a szavazólapon? :D Ismered őket: ha valamilyen törvény nem kedvez nekik, megváltoztatják.
2011. okt. 5. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

Én 2014-ben is a Fideszre fogok szavazni! Magyarországon nincs más lehetőség, és épeszű ember a Fideszre fog szavazni. Vagy kire kellene?

MSZP: Már megmutatták, hogy mit tudnak! Köszönjük, elég!

Jobbik: Csődbe vinné az országot, nincs gazdasági

elképzelése, csak zsidóznak meg cigányoznak.

LMP: Viccpárt, alkalmatlan lenne a kormányzásra.

2011. okt. 5. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

"A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:22"

Te úgy beszívtál, hogy szavazz az LMP-re, ők a kábszerpártiak!

2011. okt. 5. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szabadlábon senki. A zárt osztályon van néhány ugyan, de ők cselekvésképtelenné vannak nyilvánítva ezért úgysem szavazhatnak.
2011. okt. 5. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Az aki akar kedves kérdező, mindenkinek joga van hozzá anélkül, hogy leidiótáznád. Vannak, akik máshogy gondolkodnak vagy nem tudnak jobbat. Szerintem te még nem vetted észre, hogy akárki van hatalmon, ami változni fog az a f@sz színe a szádban (narancs, piros, zöld vagy árpádsávos). Én mindenesetre soha nem szavaztam a fideszre és 3 év múlva sem fogok.

Styloo

2011. okt. 5. 20:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Jolinar: Igen, sajnos ettől én is félek, vagy ha nem is ezt amit mondtál, de azt eltudom képzelni hogy csak 2018-ban lesznek választások a ,,magyar nép akaratából"

3. hozzászóló: Ébredj már fel! A fidesz több kárt okozott az eddigi uralkodása(erre amit csinálnak ez a megfelelő szó) alatt mint az mszp összesen anno.(az mszp-t csak a fidesz és a szélsőjobb festette le olyan rossz kormánynak, bár tényleg nem voltak egy mintakormány) A jobbikról egy véleményen vagyok veled, az lmp-re meg azt mondom hogy még nemtudni igazán hogy milyenek, de inkább mint a fidesz. Ha a következő választáson csak e négy párt közül lehet választani, akkor az mszp vagy az lmp.

2011. okt. 5. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Styloo: Ez csak egy magánvélemény, hogy aki a fideszre fog szavazni az idióta. Ok, akkor pontosabban fogalmazok:SZERINTEM aki 2014-ben is a fideszre fog szavazni, az vagy idióta, vagy nem ért a politikához, vagy radikális jobbos. És igen, a jelenlegi ellenzéki pártok egyikétől sem várok túl sokat, de inkább 0 mint -1
2011. okt. 5. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk senki nem szavazna senkire?:) Nem kötelező
2011. okt. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!