Hamburger adó? Csipsz adó? Szénsavas üdítőital adó? Mi a véleményetek ezekről?
A tvben volt, hogy ilyen adókat akarnak bevezetni....ez már szerintem tényleg sok...azért akarják bevezetni, hogy ezzel ösztönözzék az embereket, hogy egészségesebben étkezzenek....ja persze...ez is csak arról szól, hogy minél több pénzt elvegyenek tőlünk. Akkor inkább az egészségesebb ételeknek az árát kellene csökkenteni ha tényleg ez lenne a céljuk.
Ti mit szóltok hozzá, mi a véleményetek?
Az tényleg nagyon jó lenne, ha az egészségesebb kaják nem kerülnének olyan sokba, de tőlem az említett ételek nyugodtan kerülhetnek csillagászati árakba, egyikete sem eszem. Adná Isten, hogy a cigit is aranyban mérnék!
Remélehetőleg néhány év múlva csökkenni fog az elhízottak, cukorbetegek száma. Egy vagyont költ a kezelésükre az állam, ezt is számba kell venni! Próbáljatok meg egészségesebben élni, persze ne az állam, hanem elsősorban magatok miatt. Förtelem, hogy a mai gyerekek mennyi üdítőt, s mindenféle sz@rságot fogyasztanak. 15 évesen már jó eséllyel cukorbetegek lesznek, s élnek max 50 évig. Ráadásul minőségtelen életet.
Egészséges mi???!! Lásd a fenti képen... Szerinted ez a mennyiségű tartósító mit művel a májaddal?
Én eddig is megéltem ezek nélkül a sz@r gyors kaják nélkül.Tőlem elemhetik az adóját. Ha te meg annyira enni akarod, legyen beleépítve az árába a későbbi máj transzplantáció utókezelésének az ára
72
A kolbászra, pacalra, stb is kivetik akkor, ugye? Vagy az mentességet kap, mert magyar kaja?
"...tőlem az említett ételek nyugodtan kerülhetnek csillagászati árakba, egyikete sem eszem."
"Én eddig is megéltem ezek nélkül a sz@r gyors kaják nélkül.Tőlem elemhetik az adóját."
Tipikus proli hozzáállás. "Ha nekem nem kell, akkor másnak se kelljen", és ezzel le is van tudva a probléma, nyugodtan hátra lehet dőlni. Csak tudjátok van akinek már elege van abból, hogy lassan már az oxigénre is adót vetnek ki, ahelyett, hogy inkább azokat adóznák meg akiket lenne miből. Értem itt a gazdagokat, sikeres vállalkozókat, sikeres nagyvállalatokat.
Azt meg ki dönti el, hogy mi az egészségtelen kaja? Mert én például szeretem a zsíros, fűszeres, csípős kajákat de nincs az a k*rvaisten, hogy én jó képet vágjak ahhoz, hogy ezt is megadózzák, hogy ezt is az én pénzemen/boldogságomon akarják leverni.
"A kolbászra, pacalra, stb is kivetik akkor, ugye? Vagy az mentességet kap, mert magyar kaja?"
Természetesen IGEN, mentességet kap. Baj? Vagy a "liberális" "értékrendbe" nem fér bele az, hogy egy ország megvédi a saját termékeit?
Szerintem is inkább Orbán meg a képviselőtársai fizetését kéne csökkenteni, meg a gazdagok családi támogatását! Menjenek ám a p.ba a hamburgeradójukkal! Fingásadót nem akar bevezetni?
A kolbász, szalonna sokkal károsabb! Az jobban megemeli a koleszterinszintet, mint a cola meg a hamburger!
"Szerintem is inkább Orbán meg a képviselőtársai fizetését kéne csökkenteni, meg a gazdagok családi támogatását! Menjenek ám a p.ba a hamburgeradójukkal! Fingásadót nem akar bevezetni?
A kolbász, szalonna sokkal károsabb! Az jobban megemeli a koleszterinszintet, mint a cola meg a hamburger!"
Egy közgazdász dietetikus szakvéleményét olvassuk!
Szánalmas hazugság,hogy az egészségünk érdekében van!Még több pénzt akarnak lenyúlni, de mellé fogtak, mert a többségnek már alapvető élelmiszerre sem nagyon telik, nemhogy nassolásra.Aki meg tehetősebb, az úgyis a minőséginek titulált terméket veszi meg.
Az eredmény nem az lesz,hogy az "egészséges" termékből fog több fogyni,hanem az, hogy a drágábból még kevesebb.
Különben is, mi számít egészségesnek?A a fólia alatt sínylődött permetes zöldség?A vegyszeres gyümölcs, a hormonnal kevert tápon élő állat húsa?...Talán a tanyasi kofáknál a piacon kapható bio zöldség,garantáltan vegyszermentes, egészséges kukaccal.
Akinek nem tetszik,menjen legelni?
Orbán diéta.Köszönjük :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!