Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hamburger adó, magas cukor ár...

Hamburger adó, magas cukor ár emelkedés. Csak én látom, hogy ezek burkolt megszorítások?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 17:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
70%
nem csak te
2011. febr. 24. 17:25
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
A cukor árának emelkedése valószínűleg abból adódik, hogy az itthoni készletek elfogytak és külföldről kell behozni, ezt csak én látom?
2011. febr. 24. 17:28
 3/32 Bányai Károly ***** válasza:
90%
A cukor ára világszinten is emelkedik. Tkp. luxustermékről van szó, csak az utóbbi időben hozzászoktunk, hogy olcsó. olaj áremelkedés, általános élelmiszer áremelkedés világszinten, plusz a termőterületeken ennivaló helyett üzemanyag alapanyagot termelnek. Mitől lenne olcsó pont a cukor.
2011. febr. 24. 17:32
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

Hamburgeradó valóban csak egy plussz megszorítás de a cukor és a buza a hiány miatt drága.

De ez olyan irónikus szerencsétlen gazda eladja külföldre mert többet kap valamivel mint a magyar felvásárló adna érte most elfogyott és veszünk külföldről 3x áron

2011. febr. 24. 17:33
 5/32 anonim ***** válasza:
25%
mi történt a hamburgerrel? drágább lett?
2011. febr. 24. 17:34
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
A poén meg az lesz, hogy a hamburger ára nem emelkedik. Biztosra veszem:D
2011. febr. 24. 17:41
 7/32 A kérdező kommentje:
Az mondjuk már tényleg pofátlanság lenne ha pont a hamburger nem emelkedne amikor talán az a legegészségtelenebb minden élelmiszer közül.
2011. febr. 24. 17:44
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem burkolt akkor lesz, ha a különböző termékekben is meg fog jelenni a liszt és a cukor is mint alapanyag.Sütemény, pájinka és majd a feldolgozók vagy felhasználók behelyettesítése pl a cukornál különböző mesterséges anyagokkal és ez lesz a 22-es csapdája, mivel ez is egészségtelen és jön a cukor adó meg stb.
2011. febr. 24. 17:49
 9/32 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudom, hogy megint miért kell így felkapni a cukrot...
2011. febr. 24. 17:50
 10/32 Bányai Károly ***** válasza:
Hát, ha a Meki úgy dönt, hogy marketing céllal nem emeli az árát, előfordulhat. Úgy tudom sok fejlődő országban olcsóbban adják a hamburgereiket, mint amennyibe nekik kerül, azaz veszteséget termelnek. De amikor majd az országban beindul a gazdaság (ami szerintük törvényszerű) akkor már egy megszokott és megszeretett pontja lesz a fiataloknak a Meki, és elkezdik odavinni a pénzt.
2011. febr. 24. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!