Újra előjött a hamburger-adó gondolata. Mit szóltok hozzá?
Nem csak a hamburgert, hanem az egészségtelen ételeket is sújtaná. Szerintem megint hülyeséget csinálnak!
Ha emelkedni fog a Chips ára, akkor pláne nem a magyar Chipset fogom venni, hanem a fele annyiba kerülő pl. szlovák chipset a Tescoból. Én mondjuk eddig is olyat vettem, de ezek után a "csak magyart veszek" típusú emberek is meggondolják, hogy a magyarra pazarolják-e a pénzüket. Hm?
Tudnál linkelni, miről van szó?
Így látatlanban annyit tudok mondani, ez után még úgy se veszem meg ezeket, mint eddig. :S
Milyen egészségtelen ételekről van szó konkrétan?
A lecsókolbász is egészségtelen, nem is jókedvemből veszem meg, hanem mert 600 ft egy kiló, a pulykasonka meg 3000.
Már belekötöttek abba is, hogy a multik ne adják előállítási ár alatt a kenyeret.
Most már csak azon gondolkodom, mit fogok enni?
Kíváncsi leszek a pacalpörköltet is megadóztatják-e.
Bármit megadóztatnak mert gyűjtik a pénz, az, hogy egézségtelen-e v. sem nem lényeg ez csak marketing fogás.
És a többség miatt akár a csapvízre is bevezethetnek adót.
"nem a magyar Chipset fogom venni"
Magyar csipsz csak a hozzád hasonló idióták agyában létezik. Mint ahogyan magyar narancs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!