Újra előjött a hamburger-adó gondolata. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Nem csak a hamburgert, hanem az egészségtelen ételeket is sújtaná. Szerintem megint hülyeséget csinálnak!
Ha emelkedni fog a Chips ára, akkor pláne nem a magyar Chipset fogom venni, hanem a fele annyiba kerülő pl. szlovák chipset a Tescoból. Én mondjuk eddig is olyat vettem, de ezek után a "csak magyart veszek" típusú emberek is meggondolják, hogy a magyarra pazarolják-e a pénzüket. Hm?
2011. febr. 11. 17:42
21/21 anonim válasza:
akk a mekiben nem lesz párszázas ajánlat... na viccet félretéve, szerintem nagyon nincs átgondolva ez az adó... végül is ha egyes összetevőket nézünk akkor pl már az alapbető élelmiszerek is egészségtelenek...(kenyér, cukor, só, tej...stb.) mindegyikben van egészségtelen anyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!