Miért akarják a kereszténységet belevenni az alkotmányba, amikor Magyarországon nem is államvallás?
>> Miért is kell ennyire félni a muzulmánoktól? Zsidó vagy-e?
Nem vagyok zsidó. Csak éppen tudom és tapasztalom, hogy a muzulmánoktól jót nem szabad várni.
>> "az állam fizeti a templomok villanyszámláját, a takarítókat stb. " És ez miért is jó nekem hogy a befizetett adómat az állam ilyen baromságokra költi?
Gondolkodj:
Nem volt szó arról, hogy itt legyen államvallás. Senki se mondta és nem is lesz !!! Te honnan veszed ? Éppen azt tárgyaljuk, hogy mivel NEM államvallás, akkor miért akarják bevenni az alkotmányba a reá vonatkozó UTALÁST.
23:21
Igen? és milyen tapasztalataid vannak ha szabad kérdeznem?
23:26
Ez aztán baromira kapcsolódik ahhoz, hogy miért is jó ha az állam az adóforintjaimat ilyen hülyeségekre költi.
Én speciel a mohamedán vallás terjesztésére akarom költeni az adómat a köpönyegforgató keresztény egyház helyett, akik eddig még MINDEN politikai rendszernek lefeküdtek a náciktól a kommunistákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!