Miért nem tartják minimum öt évre itthon a frissen végzett orvosokat? " ha a nép kifizette az oktatás költségeit nem érdemelné meg, hogy cserébe gondoskodást kapjanak? )
"és 30-szor többet költ a taníttatására. És akkor még keveset mondtam."
A gond ott kezdődik, hogy a szülők fizetése se ott van mint itthon.
"Amerikában 5000$/hó a kersetük, a fiatal magyar dokiknak (lehet az "öregebbeknek" se több)."
Egy 2003-as cikkben volt, hogy az USaban egy egészségügyben dolgozó 17.5X többet keres mint itthon.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:06"
Ja azt írnak amit akarnak, amit én írtam az 2009-es hiteles adat mert nekem az a doki mondta aki kint dolgozott.
Most megint megy ki külföldre, már csak napjai vannak itthon amit nagyon sajnálok mert nagyon korrekt embert ismertem meg személyében. Rákérdeztem, hogy van e szó az állásinterjú alatt a jövedelemről amire azt válaszolta, hogy kizárt, megemlíteni sem szabad, nem illik. Ezt kb. 2 órája beszéltük.
mondjuk ez igaz .... melyik országban tudsz te ingyen tanulni? semelyikben kb.
mondjuk én Spanyolországbanm tanultam, és ott egész emberi mértékű volt a tandíj, átszámítva csak kb 140 ezer / félév, szóval azt akár egy ottani akár még egy magyar is bírja, de vannak orszégok, ahol jóval durvább!
" mi sulinkban pl. egy időben benyelte az ösztöndíjakat a HÖK...
"
Mo.-n ez fokozottan igaz.
Az nem jelenti azt, hogy mindenhol ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!