Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tartják minimum öt...

Xitness kérdése:

Miért nem tartják minimum öt évre itthon a frissen végzett orvosokat? " ha a nép kifizette az oktatás költségeit nem érdemelné meg, hogy cserébe gondoskodást kapjanak? )

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 03:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
49%
és 30-szor többet költ a taníttatására. És akkor még keveset mondtam.
2010. dec. 16. 16:29
 32/40 anonim ***** válasza:
84%

"és 30-szor többet költ a taníttatására. És akkor még keveset mondtam."

A gond ott kezdődik, hogy a szülők fizetése se ott van mint itthon.

2010. dec. 16. 17:00
 33/40 anonim ***** válasza:
48%

"Amerikában 5000$/hó a kersetük, a fiatal magyar dokiknak (lehet az "öregebbeknek" se több)."

Egy 2003-as cikkben volt, hogy az USaban egy egészségügyben dolgozó 17.5X többet keres mint itthon.

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:06"

Ja azt írnak amit akarnak, amit én írtam az 2009-es hiteles adat mert nekem az a doki mondta aki kint dolgozott.

Most megint megy ki külföldre, már csak napjai vannak itthon amit nagyon sajnálok mert nagyon korrekt embert ismertem meg személyében. Rákérdeztem, hogy van e szó az állásinterjú alatt a jövedelemről amire azt válaszolta, hogy kizárt, megemlíteni sem szabad, nem illik. Ezt kb. 2 órája beszéltük.

2010. dec. 16. 20:33
 34/40 anonim ***** válasza:
88%
Mindenféle munka fontos (talán ügynökből túl sok van...), nem lenne szabad engedni, hogy valaki a megélhetési küszöb alatti jövedelemből legyen kénytelen megélni (sokszor hitelt hitelre halmozva, mert másképp nem megy...), és hogy emellett olyanok, akik csak lógatják a hímtagjukat, fizetésemeléseket szavazgassanak meg maguknak úgy, hogy még az eddigit is max. arra tudják használni, mint Dagobert bácsi, aki úszik a vagyonában...
2010. dec. 16. 23:48
 35/40 anonim ***** válasza:
48%

mondjuk ez igaz .... melyik országban tudsz te ingyen tanulni? semelyikben kb.

mondjuk én Spanyolországbanm tanultam, és ott egész emberi mértékű volt a tandíj, átszámítva csak kb 140 ezer / félév, szóval azt akár egy ottani akár még egy magyar is bírja, de vannak orszégok, ahol jóval durvább!

2010. dec. 17. 05:15
 36/40 anonim ***** válasza:
48%
Ösztöndíj?
2010. dec. 17. 06:28
 37/40 anonim ***** válasza:
06:28 - A mi sulinkban pl. egy időben benyelte az ösztöndíjakat a HÖK...
2010. dec. 17. 09:54
 38/40 anonim ***** válasza:
24%

" mi sulinkban pl. egy időben benyelte az ösztöndíjakat a HÖK...

"

Mo.-n ez fokozottan igaz.

Az nem jelenti azt, hogy mindenhol ez van.

2010. dec. 17. 13:21
 39/40 anonim ***** válasza:
13:21 - Ez Magyarországon volt, ha nem lett volna egyértelmű. És a kedves HÖK megtartott magának minden külföldi pályázatot is.
2010. dec. 17. 14:10
 40/40 anonim ***** válasza:
Mindenhol ahol nem az a cél, hogy azért hozzunk létre munkahelyeket,hogy az embereket elfoglaljuk és a másodlagos az igények kielégitése ott nincs dotálva a munka, mert ott a becsület és dicsőség dolga.De ahol az érdekeket az anyagi javak motiválják ott viszont erlőtérbe kerül a pénz de elsősorban a szakmai ismeretek alapján történik.Lehetsz te a világ bármelyik pontján ,ha nem teljesitel aqz előbb utobb kiderül.Ha viszont olyan munkát végzel,ahol szinte nem szabad hibázni és ez folytonossá válik a munkád során,akkor megbecsülnek .Ez az élet rendje.A mi országunkban is müködik néhány területen és ágazatban,ahol a multi magyar főkökökkel irányitanak,mert tudják hogy ki tudják hajtani a tehénből a bórjut, ha az ő pénzükről van szó.Ez viszont a melóst nem motiválja.Véleményem, szerint mindenhol a fönökök vannak elismerve nektek azért nem jut több.
2010. dec. 24. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!