Miért ilyen rossz az oktatás ebben az országban?
Ha végig nézem a szakmákat a legtöbbhöz 10 osztály kell,és aki úgy jár mint én hogy vmi miatt nem sikerül a gimnázium,az csak 8 osztályos szakmák közül választhat,és nem abból amit tényleg csinálni szeretne.
És a 2.szakma már fizetős,ha nem vagyok fogyatékos,ez azért nagy kiszúrás nem?
Azért drága kérdező, mert a sok gazdag apuci kölyke, meg a cigány szülők fattya nem jár iskolába, és ráadásul veri a tanárt, aki nem verheti pofán.
De ha netán megtenné, akkor azonnal jön az Ombucmanó, aki feljelenti, és a főtéren egy hóhér lecsapja a fejét.
Már nem azért, de tanulni sosem késő, főleg 2 osztályt kijárni... emiatt nem tudlak sajnálni. Azon csodálkozom, hogy az álommunkádhoz csak 10 osztály kell...
Egyébként a 8 osztály is elég ebben az országban, jobb helyeken ennyivel képviselő is lehetsz.
attól nem lesz rossz az oktatásrendszer, hogy sok szakma érettségire épül.
manapság eléggé gáz ha valaki képtelen befejezni a gimit vagy szakközepet. Nagyon nyomós ok kell ahhoz, hogy azt mondhassad, hogy önhibádon kívül nem tudtad befejezni.
amúgy barátnőm is ingyen végzett tanfolyamot, banki szakügyintézőt (igaz kellett hozzá érettségi) és én is annó 3-at is.
amúgy ha mész munkaügyire akkor onnan elküldhetnek tanfolyamra ingyen ha szerencséd van, bár gondolom, hogy nem tetszene úgysem. akinek nincs érettségije az nem nagyon válogathat.
Elég nyomós okom van hogy nem sikerült még elvégeznem:)))
Amúgy nálunk olyan volt az óra hogy a könyvből kimásoltuk a füzetbe és egész nap írtunk,egyik osztálytársam azon panaszkodott hogy semmit nem értett belőle,hát másolni én itthon is tudok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!