Liberálisok! Milyen lenne számotokra az ideális Magyarország?
nem a drogokról és a homoszexuálisokról szól a liberalizmus, ez tényleg durva leegyszerűsítés lenne.
de most ez a kettő van a leginkább korlátozva, így logikus, hogy ez jön elő.
az 50-es években nyilván még a fogamzásgátlás lenne a vitatéma, börtön járt érte, hála istennek azon már túl vagyunk.
igaz, akkor még nem volt drogháború, de nem mennék vissza.
a liberalizmus lényege kocsmanyelven, hogy ne Sz.rfaszú Jóska döntse el helyettem, hogy mi a jó nekem, addig, és csak addig, amíg nem ártok vele másnak.
17:11 vagyok
Azért mondja mindenki először ezt a két dolgot, mert -bár ebben a politikai helyzetben hihetetlen- ezekre van a legtöbb esély. Mint leírtam, én is annak örülnék, amit 17:28 is írt. Arra viszont talán több évtizedet kell várni. Ha szerencsénk van a mai huszonévesek már tesznek lépéseket ebbe az irányba. Egy egész nemzet mentalitását pedig nem könnyű megváltoztatni.
Sajnos pont ez volt az, amire nyugati tartózkodásaim alatt rá kellett jönnöm. Egy nyugati szemében mi is románok vagyunk. Igaz, hogy a "magyar, ne lopj!" táblákat a cigók miatt tették ki, de az tagadhatatlan, hogy egy fehér magyar előbb lop el vmit a boltból, mint egy osztrák, vagy egy francia. Jogsiszerzésnél is ugyanez. Ha nem fizet az ember, akkor bukta. De mondhatnám az utcákat is, teli van szeméttel.
És ehhez jön, hogy a jogainkkal soha nem élünk.
A porosz oktatást azért szerették annyira a szovjetek, mert nagyszerű eszköz arra, hogy az emberekkel már gyermekkorban elfogadtassák mások autoritását. Mindegy, hogy kinek, de engedelmeskedned kell. Így készül a birkanép...
Na, ezen kellene változtatni. De nem, ha vki egy kicsit nyugatibb irányba szeretné terelni az országot, az multikulti majmoló, agymosott cionista
A Holokauszttagadás, holokauszttagadás...
nemértem, mi értelme a holokausztot tagadni, vagy ezt nyáladzva ordítva elítélni. Én meg nem hiszem el, ha akarom h volt II. Vh. NA?
Én írtam. Az igaz, hogy nem tetszene sok embernek, viszont a károkozásnak csak anyagi vagy fizikai minősül. Illetve a vita alapjait is be kell tartani. Ha vki azt mondja, hogy "nem volt holokauszt, mert a zyklon b csak 100 év után bomlik el stb,stb...." az rendben van. Viszont, ha hozzáteszi, hogy "persze ez is a zsidóság egyik hisztériája, hogy rohadnának meg"- na ez már húzósabb. Én nem vagyok zsidó, szóval nem tudom. De gondoljunk csak bele. Egy átlag magyar is megsértődne ilyesmiért,ha pl. egy szlovák mondaná.
Az iszapkatasztrófa után napvilágra került, hogy az izraeliek miket írogattak rólunk. Mindenki rohadt mérges volt, pedig a magyarok néha különbeket írnak, akár itt az oldalon is. Nekem nincs túl sok bajom a zsidózással, mert attól még semmi baja nem lesz senkinek, de mindig képzeljük magunkat a másik helyébe. Amúgy Amerikában a nyílt rasszizmus sem tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!