Liberálisok! Milyen lenne számotokra az ideális Magyarország?
Itt nem lesznek muszlimok! Ne Angela Merkel döntse már el Magyarország sorsát!
Ja és ebben az országban nincs igény a liberalizmusra!
Ez van!
Jobboldali ország voltunk leszünk és maradunk!
OK, akkor a FIDESZ melyik erő javára mondjon le, ha a liberálisokat akarja helyzetbe hozni?
-.-
A szabad emberek szövetsége javára, márha ennyire bele akarod magad élni! (tudom, hogy parlamenten kívüli formációról van szó)
-.-
én egy valamit kérnék magyarországtól, ami talán még a liberális palettára tartozik, bár tudom, hogy meg van kötve a keze a felelőtlenül aláírt ENSZ-egyezmények miatt.
annyi, hogy ne büntesség a drogfogyasztást, akkor se ha a társadalom többsége szerint ez káros rám nézve. ha bárkinek ártanék vele, például agresszív leszek, balesetet okozok, vagy csak anyagi kárt a felelőtlen viselkedésemmel, akkor keményen vonjanak felelősségre engem, akár duplán is, ne lehessen arra hivatkozni, hogy ez meg az hatása alatt álltam, nem emlékszem.
de ha legfeljebb az én testemet károsítom, tudatosan, abba ne szóljon bele az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!