Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Peter miert nem inditja...

Magyar Peter miert nem inditja el az eloreozott valasztasokat?

Figyelt kérdés
Palyaudvarokat , kastelyokat magankezbe, Rakosrendezot raadasul Iszlam kezbe akarja atjatszani a Fidesz. Ha ez megtortenik mar vegkepp nem lesz ertelme itthon elni mindenunket elveszitjuk.

febr. 2. 21:22
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Én szivből remélem, hogy az országnak maradt még annyi önbecsülése, hogy ne igy gondolkodjék és nálunk is meglehessen valósitani azt, ami jelenleg a szomszédjainkban történik, mert attól, hogy egy ugyanyolyan politikustól várják a csodát az emberek, még semmi sem változik, mint, ahogy eddig sem változott semmi.
febr. 5. 12:28
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

#31 A vágyad teljesült is.

Az országnak van önbecsülése és nem ülnek fel holmi propaganda szövegnek, hanem kitartanak a demokratikusan meghozott döntés mellett és majd a demokrácia szabályai szerint a következő választáson eldöntik, hogy a következő 4 évre kit bíznak meg az ország vezetésével.

Igen egyértelmű döntés született 2022-ben és azzal 4 évre kapott a kormányzásra felhatalmazást a jelenlegi vezetés. Semmi olyan nem történt ami miatt ezen változtatni kellene és ti, a nagy jogállamiságozók lennétek legjobban felháborodva, ha a kormány akarna előbb választást kiírni, mint letelik a ciklusa a megválasztott parlamentnek.

15 éve hallgatjuk az 'ittnincsjogállam' meg 'diktatúraaaa' szövegeket, közben meg azt a minimális dolgot nem vagytok képesek elfogadni, hogy a választáson 4 évre lettek megválasztva a képviselők és mindegy hogy nektek tetszik az eredménye vagy sem, a következő választás majd 2026-ban lesz és nem korábban.

febr. 5. 12:58
 33/46 anonim ***** válasza:
18%

Tartok tőle, hogy nem érted a lényeget.

Magyarországon csúcsra járatták a hatalmi arroganciát. A fidesz, évtizedek szorgos munkájával tömegek agyát mosta át, alakított ki függési rendszert.

Nincs az a tüntetés, amivel ki fogod mozdítani a hatalmából! Reménykedni lehet, de csalódni fogsz.

Ha egy kormány elveszíti a minimális önreflexióra való képességét, nem tudsz rá akkora nyomást helyezni, hogy meghátráljon! Márpedig Magyarországon ez a helyzet! 15 év fáradtságos munkájával kiépült a ner és vele egy eszme. A kormány emögé bújik. Ha ellenállásba ütközik, azonnal előhúzza az áldozati kártyát, mindenki gonosz, mindenki Magyarországot támadja, és legfőképp, mindig más a hibás!

Mindehhez van egy túlméretes társadalmi támogatottsága, amelyik, ha beledöglik is, de Orbánt isteníti.

Ilyen beágyazottság mellett reménykedsz te békés forradalomban. Voltak nagyszabású tüntetések. Lemondott a kormány? Nem. Se egy nap múlva, se egy hónap múlva, se egy év múlva.

Ha békés volt a tüntetés, akkor "tüntikéztek", ha kicsit beleálltak páran a dologba, akkor ment a csürhézés, meg az ajvékolás, hogy lám, az agresszív sorosista ellenzék..

És ehhez van támogatottságuk.

Akkor miért mondanának le?

Amíg ez a kétmillió körüli szavazója megvan a fidesznek, amelyik az éhhalál küszöbén is azért hálás, mert kegalább nem jönnek a migránsok, addig tüntethetsz te akármeddig, akármekkora létszámban.

febr. 5. 12:58
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
32, ha teljesült volna, ma Márky-Zay Péternek hivnák a kormányfőt és nem árusitanák ki az országot teljesen, annyira, hogy működésképtelenné válljon.
febr. 5. 13:05
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
#34 Nem árusítják ki az országot és MZP pont azért nem került hatalomra mert a magyar emberek látták kik állnak mögötte és nem kértek belőlük még egyszer. A 2010 előtti 8 év éppen elég kárt okozott, nem kell újra.
febr. 5. 13:09
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
35, kinai, japán, arab hitelek, a ruszkik ki-be járkálnak a magyar IT rendszereken, a fél ruszki titkosszolgálat európai központja Budapest volt, most adják el Budapestet az araboknak, pályaudvarostúl, rákosDubajig, szerintem megállja a helyét, hogy kiárusitják az országot.
febr. 5. 13:14
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

#36 Igen, a hitelek azok beruházásokra mennek és így neked is jobb lesz vele. Nem feléljük, nem segélyekre meg nyugdíjfizetésre vesznek fel hitelt.

Nem adják el Budapestet az araboknak, egy olyan kis területet adnak el ami eddig szeméttelep volt és ezentúl majd normális élettér lesz - pont a budapestieknek. Az elmúlt 35 évben rengeteg hasonló beruházás volt már Budapesten, így épültek irodaházak, bevásárló központok, hotelek, üzemi épületek, sok lakóház is, érdekes mód azokkal nem lett kiárusítva Budapest. Most pont ez az egy már egész Budapest eladása neked.

A magyar állami vagyon NAGYOBB lett az elmúlt 15 évben, mint volt előtte, tehát nem kiárusítják hanem növelik az ország vagyonát.

febr. 5. 13:19
 38/46 anonim ***** válasza:
25%

37, köszönöm, de én magamtól is meg tudom határozni, hogy nekem mitől lesz jobb és mitől nem. Kinai hitelektől nem lesz jobb az én életem és Makedónia és Montenegró esetéből tanulva, szerintem Magyarországé sem.

Az országot eladják.

febr. 5. 13:22
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

#38 A te életed nem lesz jobb mert a mindenszaristák eleve mindent szarnak akarnak látni maguk körül. Egészségedre!

Szerencsére nem te döntesz egyedül arról hogy kik vezessék az országot és egyenlőre a többség úgy gondolja, hogy erre a jelenlegi kormány a legalkalmasabb a kínálatból és nem adják el az országot.

de kíváncsian várom hogy magyarázod meg, hogy nőtt az állami vagyon ha eladták az országot.

febr. 5. 13:28
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

39, az én életem jobb lett, mert mertem elköltözni Magyarországról és jobb életet biztositani saját számomra, mint a hazám tudott valaha is.

Ha én döntenék, Magyarország parlamentális demokrácia lenne és köztársaság.

febr. 5. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!