Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Peter miert nem inditja...

Magyar Peter miert nem inditja el az eloreozott valasztasokat?

Figyelt kérdés
Palyaudvarokat , kastelyokat magankezbe, Rakosrendezot raadasul Iszlam kezbe akarja atjatszani a Fidesz. Ha ez megtortenik mar vegkepp nem lesz ertelme itthon elni mindenunket elveszitjuk.

febr. 2. 21:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
35%

10, mivel Magyar Péternek nem jó, igy ne gond, ha az az ország tovább szenved, akit meg akar menteni.

Értem.

Nincs véletlenül egy központi pszichiátriai program, ahol egyesével leünlnek az országgal elmagyarázni nekik, hogy kellene működnie a demokráciának?

febr. 5. 06:17
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

"10, mivel Magyar Péternek nem jó, igy ne gond, ha az az ország tovább szenved, akit meg akar menteni."

Sajátosan dekódoltad a leírtakat barátom. Fe lezdjük a legfo tosabbtól: Magyar Péter nem tudja elindítani az előrehozott választásokat. Azt a köztársasági elnök írja ki. Pont.

"Nincs véletlenül egy központi pszichiátriai program, ahol egyesével leünlnek az országgal elmagyarázni nekik, hogy kellene működnie a demokráciának?"

Csak nem te voltál ennek a

kérdésnek az elkövetője?

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

febr. 5. 08:20
 13/46 anonim ***** válasza:
0%

12, nem gondolom, hogy ilyen mentalitással, mi barátok lennénk. Attól, hogy a falra kivánom a mai kormányt, valószinűleg Te is, ugyanolyan bűnnek tartom azt, hogy egy önmagát rendszerváltónak meghatározó politiai közeg ül és nem tesz semmit a rombolás ellen és húzza, halogatja.

Ez nem demokratikus, ez nem demokrácia, ez az ország kivéreztetése, amihez most a Tisza kezdett ugyanúgy asszisztálni, mint az óellenzék eddig.

Nem vagyunk mi barátok.

febr. 5. 08:24
 14/46 anonim ***** válasza:
31%

Szuper. A mellébeszélés ugyanaz, tehát a hivatkozott kérdés elkövetöje te vagy. Így minden világos.

Felesleges újabb frontot nyitni ugyanannak a témának úgy, hogy ott is gyáva voltál felvállalni, hogy kvázi polgárháborút akarsz.

febr. 5. 08:37
 15/46 anonim ***** válasza:
24%
Én csak azon nevetek hogy miért írja hogy nem vagytok barátok 2-szer mikor egyszer se írtál ilyet :D
febr. 5. 08:39
 16/46 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagyok gyáva, és nem akarok polgárháborút. A szerbeknél van polgárháború? A szlovákoknál polgárháború van? A horvátoknál polgárháború van? Erőszakellenes vagyok, de, annak az országnak magyarázni, hogy lehet változást elérni, ahol volt egy 2006...

Én demokrácia párti vagyok és nem erőszakpárti.

Azt viszont semennyire sem tartom demokratikusnak, hogy úgy kellene döntenünk az ország sorsáról, hogy semmit sem tudunk a jelöltekről vagy a konkrét programról és annak örülünk, hogy az előző rendszer pártjai szétesnek és kiesnek a parlamentből.

Ez antidemokratikus számomra és ezért nem gondolom azt, hogy Magyar Péter jó opció lenne ennek az országnak. És nem új frontot nyitok, hanem addig folytatom, amig tudom. Ha kell, minden egyes nap.

febr. 5. 08:41
 17/46 anonim ***** válasza:
49%
#15 használtam a "barátom" kifejezést egy korábbi hozzászólásomban, de emberünk kissé túlgondolta ezt a gyakran használt nyelvi fordulatot. Egy alkalommal "ember" megszólítással illettem, a reakciójában a mondatvégi írásjelek helyett is "ember"-t írt. Van baj a toronyban.
febr. 5. 09:12
 18/46 anonim ***** válasza:
0%

17, van ám, barátom ember!

Az ország szó szerint, esik szét, semmi sem működik és az a legesélyesebbnek mondott párt nem indit jelöltet az időköziken, nem ismertek az egyéni képviselői és a kormányprogramja, de változást akarunk.

Hogy velem van baj, azt én sosem tagadtam, de, akkor mit mondjon ez a nyomorult ország, hogy legalább nem lesz ott Gyurcsány? Attól olcsóbb lesz bármi is?

febr. 5. 09:20
 19/46 anonim ***** válasza:
24%

"A szlovákoknál polgárháború van?"

Nem, ott Fico elleni merénylet volt.

Balga dolog két olyan országra mutogatni, ahol teljesen más a társadalom mentalitása, más a kiépített rendszer és annak beágyazottsága.

"annak az országnak magyarázni, hogy lehet változást elérni, ahol volt egy 2006..."

Aha, ez végülis tök jó példa volt arra, hogy te nem tudsz várni jövő tavaszig...

Mikor is váltották le az Mszp-t a 2006-os balhé után? Nekem 2010 dereng, de javíts ki, ha te máshogy emlékszel!

Hol és hogyan is váltották le? Tudtommal a 4 évente esedékes választásokon, de ismét javíts ki, ha tévedek!

Akkor számoljunk gyorsan: 2006 és 2010 közt eltelt 4 év.

De te hisztizel egy év miatt. Az elmúlt 15 évben mi a francot csináltál?

Ezerszer megkérdeztem, hogy szerinted mit kéne Magyar Péternek (vagy igazából tökmindegy, hogy kinek) tennie?

Ezerszer megkérdeztem, ezeregyszer beszéltél mellé válasz helyett.

Lehet hisztizni itt, lehet tüntetni amott. Láthatod, hogy mit lehet elérni vele. Közben azt mondod, hogy te nem akarsz erőszakot. Akkor mit akarsz?

Ahogy mondtam már korábban: olyan vagy, mint egy hisztis gyerek, aki most azonnal akarja a játékautót, amit még le sem gyártottak. A "hogyan"-ra nincs megoldásod, csak cirkuszolsz, hogy de most azonnal!

"Azt viszont semennyire sem tartom demokratikusnak, hogy úgy kellene döntenünk az ország sorsáról, hogy semmit sem tudunk a jelöltekről vagy a konkrét programról és annak örülünk, hogy az előző rendszer pártjai szétesnek és kiesnek a parlamentből."

Egész eddig nem ezen voltál fennakadva, csak azt kérted számon, hogyaszongya:

"A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?"

Erre most számonkéted, hogy mi is a program. Bocs, ha tudod, hogy mi a program, akkor holnap megbukik tőle a kormány?

Továbbá ki etette meg veled azt, hogy neked Magyar Péterre KELL szavaznod? Pont te ne tudnád, aki demokráciából tartott kioktatást, hogy demokráciában szabadon választhatsz?

" És nem új frontot nyitok, hanem addig folytatom, amig tudom. Ha kell, minden egyes nap"

Jó, akkor hisztizz tovább minden egyes nap, gyorsabban telik az idő, hamarabb jön el 2026 áprilisa! Sok sikert!

febr. 5. 09:39
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

Ha az én fejemben van baj és az én hisztim zavar, ajánlom a magyar gazdasági adatokat és a körülötte lévő kommentek olvasgatását, ajánlom azt, amit rákosDubajjal történik, ami a korházakban törénik és, amiket leirnak az emberek, ajánlom a népességfogyási adatokat és ajánlom ezt is:

[link]

és hozzá ajánlom őket is:

https://www.youtube.com/watch?v=xGoTXseUGUo&t=140s

https://www.youtube.com/watch?v=CnWHv2P2WnM&t=44s

https://www.youtube.com/watch?v=Zk7U0cndZL8&t=84s

https://www.youtube.com/watch?v=zN9VV8WDZ_o

Lehet békésen, lehet erőszakmentesen, lehet eredményt elérni, de jó várakozást, hogy majd jövőre jobb lesz, miközben újból és újból mindenki hisztizni fog VELEM EGYÜTT, hogy minden egyre rosszabb ebben az országban.

febr. 5. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!