Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek után, még mindig úgy...

Ezek után, még mindig úgy gondolod, hogy szabad választások vannak az országban és győzhet Magyar Péter?

febr. 1. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Igen, győzni fog Magyar Péter.
febr. 1. 08:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnézted a videót? Mert, én a kérdés kiirásakor kezdtem el nézni és csak most érek a végére. Hogy fog győzni Magyar Péter igy? Többet fizet?
febr. 1. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen megnéztem már tegnap
febr. 1. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki ezek után, ugyanúgy azt mondja, hogy nyerhet és nyerni fog Magyar Péter, semmivel sem gondolom különbnek, mint a NER-t és ugyanúgy átveri az embereket, mint a kormány.
febr. 1. 08:38
 5/7 Fsms ***** válasza:
45%
Választásokat a Fidesz elcsalja a jövőben is, h ez az egyre növekvő elégedetlenség mellett mire lesz elég nem tudom.
febr. 1. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Megmondom neked, hogy mire lesz elég, én tudom.

Pontosan arra, ami itt a videóban is elhangzik. Ők is tisztában vannak azzal, hogy ez csalás, de mivel a pénz nagyobb úr, mint az erkölcs, pont ennyit is érnek.

Homokba dúgják a fejüket, akik ezt nem hiszik el, és többet ártanak az országnak azok, akik elhiszik és ennek ellenére propagálják a választásokat, tök mindegy, hogy ki az aktuális báb, aki elhiteti a demokráciát.

febr. 1. 08:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Az meg végképp szomorú, hogy ilyen életkörülmények mellett, képesek behazudni, hogy mekkora jólét van az országban.

És a magyar vidék, ami a Balatonon túl van, az ilyen.

febr. 1. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!