Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Peter miert nem inditja...

Magyar Peter miert nem inditja el az eloreozott valasztasokat?

Figyelt kérdés
Palyaudvarokat , kastelyokat magankezbe, Rakosrendezot raadasul Iszlam kezbe akarja atjatszani a Fidesz. Ha ez megtortenik mar vegkepp nem lesz ertelme itthon elni mindenunket elveszitjuk.

febr. 2. 21:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a hülye, hogy egyáltalán szóba állok veled...

Megkérdeztem egyszer, kétszer, kismilliószor, hogy szerinted mit kellene tenni, mi a tuti megoldás?

Minden istenverte alkalommal mellébeszéltél, ködösítettél, meg elismételted, hogy szétesik az ország.

Ne azt mondd, amit én is tudok, nem azt kérdeztem, hogy mi a baj! Azt kérdeztem, mi a megoldás? Erre nem adsz választ nagyon következetesen.

A hisztid pedig azért zavar, mert minden tudásod kimerül a bűnbakkeresésben és annak szajkózásában, hogy de most azonnal kell a változás!

Csak azt a rohadt "hogyan"-t nem vagy képes megválaszolni.

febr. 5. 10:30
 22/46 anonim ***** válasza:
42%

Dehogynem, kismilliószor elmondtam, sőt ott van a videókban, az nem az én hibám és Te mondtad saját magadról, hogy ennek ellenére sem érted, hogy mit kellene az országnak tenni!

Nem tőled várom, hanem az országtól!

febr. 5. 10:33
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Áh, nem, ilyen nincs!

Ember, teszek magasról a hivatkozásaidra!

A saját gondolatod mentén, a saját szavaiddal mondd el, hogy szerinted mi a megoldás?

Unom a "ugyanaz, mint a szerbeknél", meg a hasonló semmitmondó ködösítéskeket!

febr. 5. 10:37
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

A saját gondolataim alapján azt tudom elmondani ember, hogy az a megoldás, ami Szlovákiában, ami Szerbiában, ami Németországban, vagy, ami a Horvátországban történik és a hivatkozásaim alapján, tud működni, akár megnézed őket, akár nem!

Ha én vagyok semmitmondó, látnod kellene Magyar Péter megnyilvánulásait és 21 pontját!

febr. 5. 10:42
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

De úgy látszik, hogy a MOKnál legalább értik, hogy mi kell a változáshoz

[link]

febr. 5. 10:43
 26/46 anonim ***** válasza:
40%

Na jó, zárjuk rövidre: hajlandó vagy egyenes választ adni, vagy sem?

Unom ezt a fingfűrészelést.

febr. 5. 11:30
 27/46 anonim ***** válasza:
0%
BÉKÉS forradalom, mint a környékünkön történik!
febr. 5. 11:40
 28/46 anonim ***** válasza:
24%

Békés forradalom? Ez egy antagonisztikus ellentét.

Az megvan, hogy voltak már nagyszabású tüntetések idehaza is?

Pontosan mikor is mondott le miatta a kormány?

Nem véletlenül mondtam, hogy hülyeség a szerbekkel és a szlovákokkal példálózni!

Más a társadalom szerkezete, más a hatalom beágyazottsága. Ami ott működhet, nálunk hatástalan.

febr. 5. 11:45
 29/46 anonim ***** válasza:
0%
Annyira hlyeség, hogy a szerbeknél, ennek hatására a kormány már lemondott és most az elnök távozását követelik, miközben a horvátoknál elkezdtek csökkeni az árak.
febr. 5. 11:48
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el kicsit figyelmesebben az előző válaszomat. Leírtam a különbséget.
febr. 5. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!