Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza rajongók, tisztában...

A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?

Figyelt kérdés

jan. 28. 06:19
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Az ország helyzetét elnézve, szerintem, semmit sem tesznek.

Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni.

Én, megtettem, ami tőlem telik.

jan. 30. 08:08
 52/56 anonim ***** válasza:

"Az ország helyzetét elnézve, szerintem, semmit sem tesznek."

Kb ötszázadjára kérdezem mwg: szerinted mit kellene tenniük?

Annyira díjaznám, ha olvashatnám a zseniális tervedet, amitől holnapután megbukik a regnáló hatalom, de még ahhoz is gyáva és gerinctelen vagy, hogy bármekkora ostobaság is, de leírd. Legalább volna egy kiindulási pont, amiről lehetne vitázni. De nem, helyette napok óta fűrészeled a fingot, vagdalkozol, hibáztatsz mindenkit, mint egy hisztis gyerek, aki nem kapja meg azonnal a kisautót, amit még le se gyártottak.

"Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni."

Engem eddig se érdekelt a te állapotod, pusztán jelezni óhajtottam, hogy álomvilágban élsz.

"Én, megtettem, ami tőlem telik"

Magyarul semmit.

Erről beszélek öreg.

jan. 30. 08:39
 53/56 A kérdező kommentje:

De, tettem, felálltam, szerveztem, tűnntettem.

Tettem.

jan. 30. 08:46
 54/56 anonim ***** válasza:

"Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni."

Hát ellenzékből ők valóban mindent megtesznek amit tudnak, pedig nem is parlamenti párt még.

Budapest eladása kapcsán konkrétan megfenyegette a kormányt. Mivel leváltva úgy sem tudják keresztülvinni a dolgot, ezért őt (a kérdezővel ellentétben) nagyon is komolyan lehet venni

Csúnyán ráfáznak politikailag ha nem hátrálnak meg. De ilyenkor mindig meg szoktak hátrálni mert populisták

jan. 30. 08:53
 55/56 anonim ***** válasza:

"De, tettem, felálltam, szerveztem, tűnntettem.

Tettem."

Tényleg? És a kormány már megbukott?

Komolyan nem hiszem el...

Basszus, ugyanazokat az értelmetlen köröket futjuk!

Ezt ugatjuk neked napok óta, és el se jut a tudatodig, hogy egy rohadt nagy ellentmondásban vagy!

jan. 30. 09:04
 56/56 anonim ***** válasza:
39%
#53: Mi is tüntettünk. Most akkor miről is beszélünk?
jan. 30. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!