A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?
Az ország helyzetét elnézve, szerintem, semmit sem tesznek.
Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni.
Én, megtettem, ami tőlem telik.

"Az ország helyzetét elnézve, szerintem, semmit sem tesznek."
Kb ötszázadjára kérdezem mwg: szerinted mit kellene tenniük?
Annyira díjaznám, ha olvashatnám a zseniális tervedet, amitől holnapután megbukik a regnáló hatalom, de még ahhoz is gyáva és gerinctelen vagy, hogy bármekkora ostobaság is, de leírd. Legalább volna egy kiindulási pont, amiről lehetne vitázni. De nem, helyette napok óta fűrészeled a fingot, vagdalkozol, hibáztatsz mindenkit, mint egy hisztis gyerek, aki nem kapja meg azonnal a kisautót, amit még le se gyártottak.
"Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni."
Engem eddig se érdekelt a te állapotod, pusztán jelezni óhajtottam, hogy álomvilágban élsz.
"Én, megtettem, ami tőlem telik"
Magyarul semmit.
Erről beszélek öreg.
De, tettem, felálltam, szerveztem, tűnntettem.
Tettem.

"Ha én súlyos eset lennék, nézz rá az országra, a forint árfolyamára, vagy, hogy épp eladják Budapestet és hidd el, hogy az én állapotom fog a legkevésbé érdekelni."
Hát ellenzékből ők valóban mindent megtesznek amit tudnak, pedig nem is parlamenti párt még.
Budapest eladása kapcsán konkrétan megfenyegette a kormányt. Mivel leváltva úgy sem tudják keresztülvinni a dolgot, ezért őt (a kérdezővel ellentétben) nagyon is komolyan lehet venni
Csúnyán ráfáznak politikailag ha nem hátrálnak meg. De ilyenkor mindig meg szoktak hátrálni mert populisták

"De, tettem, felálltam, szerveztem, tűnntettem.
Tettem."
Tényleg? És a kormány már megbukott?
Komolyan nem hiszem el...
Basszus, ugyanazokat az értelmetlen köröket futjuk!
Ezt ugatjuk neked napok óta, és el se jut a tudatodig, hogy egy rohadt nagy ellentmondásban vagy!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!