Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza rajongók, tisztában...

A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?

Figyelt kérdés

jan. 28. 06:19
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Több orvos ajánlása alapján sincs szükségem semmiféle gyógyszerre.

Mentálisan egészséges vagyok, igy az én mentális állapotomon túl léphetünk, vissza a kérdésemhez.

tegnapelőtt 11:01
 42/56 anonim ***** válasza:
39%

"vissza a kérdésemhez"

Pont a kérdésedből kiindulva aggódunk

Te eddig amúgymit csináltál a kormány ellen? Mit tettél hogy le legyenek váltva, és mit tervezek tenni?

Erről is beszélhetnél, vagy akár arról hogy kikre akarod őket leváltani?

Amíg ezekről hallgatsz, addig a kérdésed nem több ócska provokációnál aminek semmi értelme nem lesz.

tegnapelőtt 11:07
 43/56 anonim ***** válasza:
*tervezel
tegnapelőtt 11:08
 44/56 A kérdező kommentje:

Hogy én mit csináltam? Szerveztem egy pártnak ifjúsági szervezetet, jártam taggyűlésekre, szerveztünk, helyben vitaesteket, próbáltunk ifjúsági közösséget alkotni, mikor elfogyott rá a pénz, akkor is volt egy közösség, aminek a tagja próbáltam maradni, jártam tüncikézni, nem is egyszer, az utolsó tüntetésem a civil tüntetés volt. Magamtól, kiabáltam, ahogy tudtam, hogy nem lesz ez igy jó. Nem lett.

Most is kiabálok, hogy nem lesz igy jó.

és még mielőtt, egyik pártba sem léptem be soha, nem voltam párttag, nem vagyok sértődött baloldali politikus sem, egyszerűen azt látom, hogy az ország esik szét, nem marad belőle semmi, mire oda jutnánk, hogy kormányváltás. A kormányváltásra hivatott közösség, meg csendben ül és nézi, ahogy szétesik az ország és vár, hogy majd jövőre, majd jövőre.

tegnapelőtt 11:13
 45/56 anonim ***** válasza:

"Naponta csak nem járhatok"

Pedig szemmel láthatólag nem ártana.

tegnapelőtt 11:15
 46/56 A kérdező kommentje:
45, ha állod az órákat, rajtam nem múlik, hova küldjem a számlaszámom?
tegnapelőtt 11:16
 47/56 anonim ***** válasza:

"Hogy én mit csináltam? Szerveztem egy pártnak ifjúsági szervezetet, jártam taggyűlésekre, szerveztünk, helyben vitaesteket, próbáltunk ifjúsági közösséget alkotni, mikor elfogyott rá a pénz, akkor is volt egy közösség, aminek a tagja próbáltam maradni, jártam tüncikézni, nem is egyszer, az utolsó tüntetésem a civil tüntetés volt. Magamtól, kiabáltam, ahogy tudtam, hogy nem lesz ez igy jó. Nem lett.

Most is kiabálok, hogy nem lesz igy jó."

Meg is rettent a kormány, ki is írták az előrehozott választásokat.

Vagy mégsem?

tegnapelőtt 12:15
 48/56 anonim ***** válasza:
39%

"Most is kiabálok, hogy nem lesz igy jó."

Hát tulajdonképpen tűpontos

Ennyi erővel a ténykedésed egyenlő azzal ha kimész random az utcára és egymagad nekiállsz szónokolni a járókelőknek.

"Hogy én mit csináltam? Szerveztem egy pártnak ifjúsági szervezetet, jártam taggyűlésekre, szerveztünk..."

Na és ki vesz téged komolyan ha még a pártot sem mered felvállalni amit támogatsz?

Tudom hogy ez most olyan mintha én is csak a falnak beszélek, de hát ez van. Szóval szerinted ha egy pártot nem vagy képes felvállani, mit számít bármi amit teszel, mondasz, írsz vagy gondolsz?

Otthon a kanapéról vagy egy székből ülve könnyű osztani az észt. Hasonlókban én is részt vettem, de hülyét akkor sem csinálok magamból hogy ekkora ostobaságokat hordjak össze mint te kérdező. A kanapéhuszár stílusodat messziről felismerni, és mindig is csak nagyon fárasztó volt, akár kormánypárti, akár ellenzéki hallgatja. Soha senkit nem hatott meg a netes őrjöngésed.

tegnap 07:21
 49/56 A kérdező kommentje:

Az én lelkiismeretem tiszta, én megpróbáltam tenni ezért az országért és ma is próbálok tenni, annyit, ami tőlem futja.

De, ha nektek az megfelel, hogy semmi sem marad az országból, mire kormányra kerülne a pártotok... én szóltam.

tegnap 07:45
 50/56 anonim ***** válasza:

"Az én lelkiismeretem tiszta, én megpróbáltam tenni ezért az országért és ma is próbálok tenni, annyit, ami tőlem futja."

És miért gondolod, hogy a Tisza, vahy egyéb kormánykritikus szervezetek/közösségek nem tesznek meg mindent, ami tőlük telik?

Annyi tököd nincs, hogy egyenesen kimondd és felvállald, hogy te tulajdonképpen polgárhábotút akarsz, csak ködösítesz, utalgatsz, mellébeszélsz, önérzeteskedsz.

Ülsz otthon a kis foteledben és osztod az észt, de fel sem fogod, hogy amit beszélsz, annak se füle se farka. Logikája és realitása meg végképp.

Majd valaki csináljon valamit, amitől varázsütésre eltűnik a regnáló hazalom és ha megpróválunk lehozni a valóság talajára, akkor duzzogsz, hogy te szóltál.

Én meg még mindig várom az okfejtésedet, hogy szerinted mit is kéne tenni és abból hogy is lesz idő előtt kormányváltás.

Súlyos eset vagy öreg...

De, ha nektek az megfelel, hogy semmi sem marad az országból, mire kormányra kerülne a pártotok... én szóltam.

tegnap 08:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!