Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tessék mondani, ilyen, amikor...

Tessék mondani, ilyen, amikor nem leszünk bevándorló ország és nem leszünk arab kalifátus?

#pszichiátria #elmeosztály #Ittkellélni #Ittnemszámitsemmi
ma 06:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%

Sajnos ez még mindig jobb, mintha ész nélkül jönnének illegálisan.

Én ennek sem örülök, de akik nyavajognak az ellen, hogy Orbán miért ellenezik a Unióval a migránsokkal kapcsolatban, azt miért zavarják a munkavállaló bevándorlók? A baloldal szerint be kell fogadni őket. De akkor mi a probléma? Tessék, itt vannak! És még a jobb fajtából, akik konkrét munkahelyre jönnek, dolgozni.

ma 06:37
 2/19 A kérdező kommentje:

A probléma ott van, hogy tömegével jönnek hozzánk is a bevándorlók.

Én nem látok semmiféle különbséget, aközött, amit a magyar kormány művel és aközött, amivel a magyar kormány Németországot támadja, azt leszámitva, hogy a németek nem húztak fel egy egész generációnyi gyűlöletpolitikát a bevándorlásra.

ma 06:42
 3/19 anonim ***** válasza:
27%

Németországban segélyeken, ingyen lakásokban élnek a hasonló migránsok.

Azért nem látod a különbséget, mert nem ott élsz, nem hallod az ott élő embereket, akiknek ez problémát okoz.

ma 06:53
 4/19 anonim ***** válasza:
32%
Ki az a nyomorult aki ebbe az országba jön?
ma 06:55
 5/19 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem élek Németországban, vagy nincs kapcsolatom Németországgal? Úgy itélkezel rólam, hogy semmit sem tudsz, hogy hol élek és ki vagyok.

Lehet, hogy több időt töltöttem életemben Németországban, mint Te.

ma 06:57
 6/19 A kérdező kommentje:
És, de, pontosan tudom, hogy mi történik Németországban, de miközben ilyenek történnek otthon, vagy most adják el fél Budapestet az araboknak, én tartanék némi önvizsgálatot és önmérsékletet, mert egyáltalán nem biztos, hogy hiteles úgy támadni Németországot, hogy Magyarországon már semmivel sem jobb a helyzet!
ma 06:59
 7/19 anonim ***** válasza:
24%

5-ös!

Én Németországban élek, 11éve, idén visszamegyek Magyarországra. Az otthoniakkal tartom a kapcsolatot, (szülők, testvér, stb) nem politizálunk. A mindennapokban semmit nem érzékelnek a magyarországi vendégmunkások által okozott problémákból. Ez nem azt jelenti, hogy nincs, csak nyilván jóval kevesebb. Itt én szinte napi szinten tapasztalom, pedig jó környéken élek.

ma 07:23
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
A tavalyi adatok szerint a magyarországi munkavállalók 3%- ka nem volt magyar állampolgár. És ebben benne vannak az EU-s állampolgárok is és a szomszédos nem Eu-s országok (Szerbia,Ukrajna) állpolgárai is. Erre sok mindent lehet mondani; csak azt nem, hogy tömeges lenne a bevándorlás Magyarországra.
ma 07:29
 9/19 A kérdező kommentje:

Ne haragúdj, de az, hogy Te hol élsz és mit tervezel a saját életeddel, miben jogosit fel ahhoz, hogy felettem itélkezz? Úgy itélkeztél rólam, hogy nem tudod, hogy, hol élek, mit látok.

Nem csak önmérsékletet kellene tartani azoknak, akik a német bevándorlást kritizálják, hanem a mások feletti itélkezést is.

Magyarország semennyivel nem jobb erkölcsileg, sőt!

ma 07:31
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
#9 Te kezdted ezt a mások felett ítélkezést a kérdéseddel és most meg vagy sértődve mert valaki ennek megfelelően válaszolt neked?
ma 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!