Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorlókat, külföldi...

A bevándorlókat, külföldi idegenek dolgoznak, sokat, pl az akkumulátorgyárakban, autó, szerelde, építkezés, stb, úgy hallottam, Az Állam foglalkoztatja őket Hivatalosan?

Figyelt kérdés

Akkór, EZ , Hogy van?

"Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját"

ma 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Helyetted kapálnak,mert te ennyièrt nem dolgoznál
ma 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Mindig voltak itt LEGÁLISAN munkavállalók és mindig szívesen is fogadtuk őket, ahogy most is. A plakát az az illegálisan bejövőknek szólt és a törvény most is kimondja, hogy csak akkor lehet külföldi munkaerőt alkalmazni ha azonos körülményeket felkínálva magyar munkavállalót nem találnak.

4,7 millióan dolgoznak az országban, ehhez képest minimális a külföldiek száma, a munkavállalók alig 2%-a. Ebben benne van a sok éve itt dolgozó orvos is, a MOL meg más nagy cég vezető beosztású menedzserei is, az idegen nyelvet tanítók közül is sokan. Nem hiszem, hogy ez bárkinek is gondot, munkanélküliséget okozna.

"A KSH adatai szerint 2024 októberében 99,3 ezer külföldi állampolgárságú munkavállaló dolgozott Magyarországon, és a külföldi munkavállalók száma az elmúlt öt évben körülbelül 30 ezer fővel emelkedett."

[link]

ma 08:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja, Értem, Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam, 👍

"hogy csak akkor lehet külföldi munkaerőt alkalmazni ha azonos körülményeket felkínálva magyar munkavállalót nem találnak."

👍

ma 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hivatalosan foglalkoztatja őket, hanem a cég kap állami támogatást értük, a többszörösét a fizetésüknek.
ma 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Nem az állam foglalkoztatja őket, hülyeségeket hallottál.
ma 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!