Tessék mondani, ilyen, amikor nem leszünk bevándorló ország és nem leszünk arab kalifátus?
"Akkor szégyellem, hogy ebbe az országba születtem."
Hol a retekben éltél te eddig, hogy éppen most kezded te szégyelleni az országot?
Elég nagy szégyen már amióta az eszemet tudom, folyamatosan
"Ha az ország többsége, ugyanazzal a mocskos, gyűlöletkeltő politikával akar rendszertváltani, minek akarnak rendszertváltani egyáltalán?"
Nem kell hogy egyenlő legyen a retorika a politikával!
Amúgy nagyon tévedsz! Pont hogy valójában egy nemzeti megbékélés az amit láthatsz ellenzéki oldalon. A jelenlegi kihívó párt, egy centrista gyűjtőpárt, amely egyesít és befogad jobboldalit és baloldalit, liberálist és konzervatívot, na meg kiábrándult populista szavazókat is.
A ner a jóöreg "oszd meg és uralkodj!" politikát alkalmazza ellenünk nagyon rég, ezt Gyurcsány háttérbe szorításával most le fogja tudni győzni a tisza. Ehhez egyesítenie kell a jobb és baloldali ellenzéki embereket, ami neki úgy látszik sikerült.
Ez a megbékélés (és a párt emiatti instabil tábora) pedig magában hordozza azt hogy kénytelen helyesen és megbékéléssel politizálni különben a tiszának vége a következő választással de csúnyán.
Ez viszont a legkevésbé sem akadályozza meg őket abban hogy ne alkalmazzanak olyan retorikai elemeket, amikkel a fideszt a saját mocskába fújtják meg
Nem a fidesszel békülünk meg, hanem az emberekkel. A fideszt eltüntetni kell, nem megbékélni vele!
Én tévedek, amikor nem is állitottam semmit?
Én kikérem magamnak, hogy gyűlöletre, gyűlölet legyen a válasz, a nemzeti megbékélés jegyében.
Akkor én nem vagyok része a nemzetnek.
"Én kikérem magamnak, hogy gyűlöletre, gyűlölet legyen a válasz, a nemzeti megbékélés jegyében"
Még nem látjuk milyen kampányt csinál a tisza. Csupán remélem hogy némileg hasonlót mint a fidesz csak éppen ellene.
Namost ha esetleg így tenne és te emiatt fordulnál el tőle, hidd el nem kár érte. Ez ugyanis jóval többet hoz, mint amennyit visz.
Ha meg nem lesz ilyen kampány, a te megbékélésed akkor sem biztos hogy a rendszerváltás felé visz el téged, szóval akkor inkább csak vesztünk
Ha némileg hasonlót fog csinálni, mint a fidesz, akkor én a fidesz és a tisza ellen fogok kampányolni.
Nem akarom, hogy ugyanaz a fekália folytatódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!