Tessék mondani, ilyen, amikor nem leszünk bevándorló ország és nem leszünk arab kalifátus?
Mások felett, igen, de nem személyeskedtem veled! És kimondottan nem veled személyeskedtem! Te viszont felettem itélkezel ismeretlenül.
A Föld akrámely pontján élhetsz, fogalmad sincs róla, hogy én mit tudok, vagy mit nem tudok Németországról.
9-es!
Az nem ítélkezés, hogy azt mondom, hogy nem láthatod mondjuk a németországi migránshelyzetet, mert nem itt élsz. Nem baj, hogy nem itt élsz, nem baj, hogy nem látod. Egyáltalán nem negatív értelemben írtam ezt.
De, itélkezés, mert nem tudod, hogy hol élek! Fogalmad sincs róla, hogy hol élek, ismeretlenül itélkezel!
És, annyit segitek, hogy szerintem többet látok a német migránshelyzetből, mint gondolnád és ez alapján gondolom azt, hogy a magyar politikának a magyar helyzet után, nincs joga kriminalizálni a német politikát, nincs joga kritizálni más országokat a saját döntéseik után, mert semennyivel sem jobb, ami otthon van, mint, ami ITT BERLINBEN!
"Vagyis azt szeretnéd, hogy ugyanolyan megosztó és kirekesztő politikát folytasson egy új kormány, mint az eddigi?"
Nem, azt szeretném ha ugyanolyan megosztó és kirekesztő kampányt folytasson és fojtsa bele a fideszt abba amit ők főztek
Aztán ha győztek, már láthatjuk nagyjából azt, hogy milyen irányvonalat képviselnek. Abban pedig semmi kirekesztést nem találok. A kommunikációban viszont elengedhetetlen a fidesz retorikájának felhasználása, a kampány során
A kommunikációban viszont elengedhetetlen a fidesz retorikájának felhasználása, a kampány során.
Vagyis, fogat fogért, gyűlöletre, gyűlöletet.
És ez lenne az alternativa, ami lebontja a rendszert és jobbá teszi az országot?
Nem gondolom, hogy változás lenne ettől az országban, ugyanazzal a retorikával kormánytváltani.
"Nem gondolom, hogy változás lenne ettől az országban, ugyanazzal a retorikával kormánytváltani."
Te nem, de az emberek nagy többsége nagyon ezt fogja támogatni.
Mármint ezt a retorikát.
Semmi ok rá hogy ne használja ki az aki le akarja őket váltani
Akkor szégyellem, hogy ebbe az országba születtem.
Ha az ország többsége, ugyanazzal a mocskos, gyűlöletkeltő politikával akar rendszertváltani, minek akarnak rendszertváltani egyáltalán?
Ma is épp elég gyűlölet van ebben az országban, nem volt még elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!