A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?
Kérdezd meg a pszihológusodat inkább erről kérdező!
Félreértés ne essék, nem bolondnak nézlek, de rádférne egy kis segítség!
"Leirtam, egyenesen a 10es válaszomban, azt, ami a szerbeknél, azt, ami a szlovákoknál, azt ami a németeknél történik."
Elég sok minden történik ott.
Pontosan mire gondolsz?
Ha kinyögnél végre konkrétumot, az egyrészt nagy segítség, másrészt tényleg egyenes válasz, harmadrészt valami mankó lehetne egy érdemi párbeszédhez, feltéve, hogy van egyáltalán ilyen szándékod.
Nézz meg, pár hirt arról, hogy mi történik Pozsonyban, mi történik Belgrádban, vagy Németország szerte.
Amikor azt irtam, hogy az a baj, hogy magyarázni kell, erre gondoltam.
Nem én fogom megmondani, hogy mi a demokrácia, ha nem akarsz demokráciát az országban.
Mellébeszélsz kérdező.
De amennyi energiád elment erre, ezt megspórolhattad volna egy egyenes válasszal. Ehelyett még mindig ott tartunk, hogy "már leírtam", meg "nézz utána", meg hasonló üres lózungok.
Bocs, de nekem erre pont ennyi időm volt.
Majd jelezd, ha lesz annyi gerinced, hogy ki mered mondani, amire gondolsz.
Most jött ki a friss, ropogós hir, miszerint a szerbek megértették és nekik be is jött, szerintem a szlovákoknál is befog.
Minálunk? Meg magyarázni kell, hogy működne a demokrácia.
A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?
Én a kérdező vagyok, nem nekem kell tudni a választ, nektek kellene megmondani, akik válaszoltok, hiszen ez az oldal arra hivatott, hogy kérdéseket tegyenek fel és arra válaszoljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!