Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza rajongók, tisztában...

A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?

Figyelt kérdés

jan. 28. 06:19
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
39%

Kérdezd meg a pszihológusodat inkább erről kérdező!

Félreértés ne essék, nem bolondnak nézlek, de rádférne egy kis segítség!

jan. 28. 11:38
 22/56 anonim ***** válasza:

"Leirtam, egyenesen a 10es válaszomban, azt, ami a szerbeknél, azt, ami a szlovákoknál, azt ami a németeknél történik."

Elég sok minden történik ott.

Pontosan mire gondolsz?

Ha kinyögnél végre konkrétumot, az egyrészt nagy segítség, másrészt tényleg egyenes válasz, harmadrészt valami mankó lehetne egy érdemi párbeszédhez, feltéve, hogy van egyáltalán ilyen szándékod.

jan. 28. 11:41
 23/56 A kérdező kommentje:
Megelőztem a korom, folyamatosan járok pszichiáterhez, sőt, nálunk ez szintehogy, kötelező és üdvözöl és szerinte, minden rendben velem.
jan. 28. 11:41
 24/56 anonim ***** válasza:
#18: Ahhoz, hogy egy ellenzéki párt elegendő embert utcára tudjon vinni, kell egy megfelelően motiváló ügy is. A tüntetések jók, de kétélű fegyver, mert ha kevesen mennek el, az demotiváló lehet. A Dubaj ügy például már megfelelő lehet. A Tisza párt szervezett már nem egy megmozdulást és valószínűleg még fog is.
jan. 28. 11:45
 25/56 A kérdező kommentje:

Nézz meg, pár hirt arról, hogy mi történik Pozsonyban, mi történik Belgrádban, vagy Németország szerte.

Amikor azt irtam, hogy az a baj, hogy magyarázni kell, erre gondoltam.

Nem én fogom megmondani, hogy mi a demokrácia, ha nem akarsz demokráciát az országban.

jan. 28. 11:45
 26/56 anonim ***** válasza:

Mellébeszélsz kérdező.

De amennyi energiád elment erre, ezt megspórolhattad volna egy egyenes válasszal. Ehelyett még mindig ott tartunk, hogy "már leírtam", meg "nézz utána", meg hasonló üres lózungok.

Bocs, de nekem erre pont ennyi időm volt.

Majd jelezd, ha lesz annyi gerinced, hogy ki mered mondani, amire gondolsz.

jan. 28. 11:53
 27/56 A kérdező kommentje:

Most jött ki a friss, ropogós hir, miszerint a szerbek megértették és nekik be is jött, szerintem a szlovákoknál is befog.

Minálunk? Meg magyarázni kell, hogy működne a demokrácia.

jan. 28. 12:06
 28/56 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés, és mi a megoldás szerinted?
jan. 28. 16:38
 29/56 A kérdező kommentje:

A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?

Én a kérdező vagyok, nem nekem kell tudni a választ, nektek kellene megmondani, akik válaszoltok, hiszen ez az oldal arra hivatott, hogy kérdéseket tegyenek fel és arra válaszoljanak!

jan. 28. 16:44
 30/56 anonim ***** válasza:
Szóval Tisza rajongók nem léteznek maximum szavazók más részről én a te véleményedet kérdem, és más részről mit tehetnénk 26 előtti választásért ha kormány így határozta? Én nagyon szivesen megteszem csak legyen valami ötlet.
jan. 28. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!