Ellenzékiek, nem érzitek képmutatásnak, hogy az ország gazdasági helyzete miatt panaszkodtok, amikor heteket töltötök el Thaiföldön, trópusi országokban nyaralgattok, a legújabb autó ott áll a garázsban, hétvégi bulikára is elmegy 15 ezer, stb?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:14
1/13 anonim válasza:
Azért nem mindenki ilyen csak egy része az ellenzéknek.
2/13 anonim válasza:
Gyurcsány idején jobb volt.
Akkor a Maldív szigetekre mentem és még Ferrarim is volt plusz az egészségügy is kenterbe verte Svájcot is.
A kérdésedben szereplő dolgok egyértelmű életszínvonal esést jelentenek
3/13 anonim válasza:
Jó sokan nem azért szidják a Fideszt mert nem jól élnek anyagilag, ha nem egyébként nem tetszik a Fidesz politikája nekik.
4/13 anonim válasza:
Tény sógorom Thaiföldre megy, de neki azzal van baja hogy a homik ellen van a fidesz meg ilyenek.
5/13 anonim válasza:
Jah, nekem ehhez külföldre kellett költözzek, és 10 év után, tavaly engedhettem meg magamnak 1 hónap ázsiát januárban. Otthon, egyik ismerősöm, vagy rokonom sem járt még kint.
7/13 anonim válasza:
"hétvégi bulikára is elmegy 15 ezer,"
Gyurcsány idejében hétvégi bulikáztam, ez már akkor is kevés volt egy estére.
8/13 anonim válasza:
"hétvégi bulikára is elmegy 15 ezer,"
Amikor a 80 ezerből tengődő, közmunkás fideszes troll nagyot akar mondani.
Elég szomorú az, hogy egy étterembe beülve két ember már simán el kell, hogy költsön 15 ezer forintot, ha nem akar éhen maradni.
9/13 anonim válasza:
Jo tudni, hogy Thaifoldon nyaralgatok meg ennyi penzt koltok el. XD Mult heten megneztem, 20 e Ftot koltottem osszesen
10/13 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy Semjén és Bayer ellenzéki. Netán jövőbe látsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!