Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza rajongók, tisztában...

A Tisza rajongók, tisztában vannak vele, hogy mi marad ebből az országból, ha elhúzzák a választást, 26-ig? Tudják, hogy a kormánynak asszisztálnak az ország kiárusitásához?

Figyelt kérdés

jan. 28. 06:19
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Akkor még egyszer megkérdezem: szerinted mit kellene tennie az ellenzéknek?
jan. 28. 10:26
 12/56 A kérdező kommentje:

Ember, nem olvasod el, amit irok ember? Már leirtam, ember, de, hogy lásd, kivel van dolgod, ember, leirom neked mégegszer.

Szóval ember, szerintem azt kellene csinálnia az ellenzéknek, ami Pozsonyban, Belgrádban és Németországban történik ember.

jan. 28. 10:34
 13/56 anonim ***** válasza:

#7: "Ha nektek ok, hogy Budapest arab kalifátus lesz, mire Magyar Péter kormányra kerül, akkor áradjon a tisza, áradjon!"

Mit szeretnél ezenkívül?

[link]

jan. 28. 10:54
 14/56 A kérdező kommentje:

Szeretném és, jó lenne, ha az ember, megértené, hogy mit jelent a demokrácia és nem kellene magyarázni, hogy milyen lehetőségei vannak, a demokráciához.

Ez jó lenne.

jan. 28. 11:13
 15/56 anonim ***** válasza:
#14: Bármikor ki lehet menni az utcára, ezt senki nem vitatta.
jan. 28. 11:15
 16/56 A kérdező kommentje:

Igen, lehet, de kimegy? Nem a lehettel van baj, hanem a meggyel és, hogy magyarázni kell, hogy mégis mit kellene az ellenzéknek csinálnia.

Az a baj, hogy 15 év után, már magyarázni kell.

jan. 28. 11:20
 17/56 anonim ***** válasza:

Kérdező, tedd már meg, hogy egyenesen és nyíltan beszélsz!

Tehát, mit vársz el, mit kellene tenni?

Köszönöm!

jan. 28. 11:23
 18/56 A kérdező kommentje:
Leirtam, egyenesen a 10es válaszomban, azt, ami a szerbeknél, azt, ami a szlovákoknál, azt ami a németeknél történik.
jan. 28. 11:25
 19/56 anonim ***** válasza:

13# Tökéletesen rávilágított, hogy a kérdező nyitott kapukat dönget.

Épp ma olvastam ezt a cikket

A lényeg hogy amitől a kérdező retteg azt pont most lehetetleníti el az ellenzék jelenlegi vezetője.

Az ügyben jelenleg ennyi a legtöbb amit megtehet

jan. 28. 11:27
 20/56 A kérdező kommentje:
Segitenél, elmagyarázni, mi az, amitől én rettegek?
jan. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.