Amúgy egy Fideszesnek mi a reakciója egy ilyen videóra?
30: olyan műsort ahová egy vendéget, legyen az szakértő, elemző, vagy az ügy résztvevője van meghívva és a témát kibeszélik. ilyen például az ATV-nek az egyenes beszéd, vagy a hírtv napi aktuális című műsorai.
szerintem akit valóban érdekel a politika vagy valamilyen azon belüli téma, az olyat hallgat meg aki inkább ért hozzá, mintsem olyat aki egy youtube videóban nyavalyog egy sort a témáról.
aki korrekt akar lenni az egy témát illetően, meghallgatja/nézi mindkét adást és majd leszűrheti hogy melyik álláspont áll közelebb szerinte a valósághoz.
úgy mint ahogy egy bírósági tárgyaláson is meg van hallgatva a vádlott és a sértett is.
én ezt tettem/szoktam tenni de általában mindkét oldalon mindenki fújja a maga igazát, részben igaza van, részben nincs. a politika már csak ilyen műfaj.
te döntöd el mit csinálsz, de inkább legyél korrektebb, gyakorlatiasabb és a valóság, igazság felé érdeklődj és ne ilyen youtubereket nézz aki ilyen hangulatbefolyásoló videókat oszt meg.
32: mint ahogy ti semmilyen érdembeli választ nem tudtok adni, csak fröcsögni? :D
ezért nem nyer évek óta semmilyen ellenzék se mert a ti mentalitásotokkal politizálnak, folyton csak köpködnek és még ígérni se tudnak annyira csórók :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!