Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy egy Fideszesnek mi a...

Amúgy egy Fideszesnek mi a reakciója egy ilyen videóra?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekel, hogy mi a reakció. Ne kíméljetek.

Link: [link]

tegnap 16:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#18 Pont ez a lényege a változásnak amit leírtál, egy magadfajta embernek kognitív egészségre van szüksége, nem kognitív disszonanciára.
tegnap 17:23
 22/33 anonim ***** válasza:
20%

de ezt érted, hogy úgy akarnak ezek az agyhalottak "változást", hogy nem tudják, hogy most mi van, és hogy a tiszagyhalál mit akar?

nekik mi nem világos abból, amit elmondanak a tiszás képviselők?

amikor kollár azt mondja, hogy az olcsó energia nem ösztönöz megtakarításra?

amikor tarr zoli azt mondja, hogy igen, szót kell fogadni brüsszelnek?

amikor dávid dóra azt mondja, hogy fogadjunk be mindenkit?

tegnap 17:27
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

ilyen videókat úgy se néznek meg a fideszesek.

szerintem ne nézz ilyen szemetet kérdező, vannak sokkal hitelesebb dolgok is mint az ilyen videók.

az ilyen celebeket csak azok nézik akik képtelenek önálló véleményt alkotni, és meg kell nekik mondani mit gondoljanak valamiről. ne légy te is ilyen.

tegnap 18:31
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb stadionra mindig van pénz, pályaudvarok felújítására nincs és nem is lesz pénz.

Magyarország, 2024

tegnap 21:02
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
#24 Hát a vízvezeték rendszert már ne is említsük inkább.
tegnap 21:19
 26/33 A kérdező kommentje:
#23 Rendes tőled, de ténylegy egy Fideszes nem nézné meg, mert neki jó a fizetett állami propaganda, bár hogy miért azt magam sem tudom. Viszont nem mondja meg senki mit gondoljak, mert aki gondolkodik ezeket érzi, és nehezen nevet rajta, de egy ilyen tartalom kicsit "poénosabbá" teszti ezt a nyomorult helyzetet.
tegnap 21:41
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

ezért mondtam h felesleges megkérdezni.

az se mentális normalitásra utal aki ilyenekre kíváncsi, én a nyomoron még "poénosabb" formában se tudok röhögni, de hát kinek mi. ezer meg egy milliárd jó dolog van a yt-n szerintem használd értelmesebben.

tegnap 22:13
 28/33 anonim ***** válasza:
31%

"Rendes tőled, de ténylegy egy Fideszes nem nézné meg, mert neki jó a fizetett állami propaganda, bár hogy miért azt magam sem tudom. Viszont nem mondja meg senki mit gondoljak, mert aki gondolkodik ezeket érzi, és nehezen nevet rajta, de egy ilyen tartalom kicsit "poénosabbá" teszti ezt a nyomorult helyzetet."

az nem lehet, hogy ki van mosva az agyad?

semmilyen érvet nem hallagatsz meg, csak hangosabban nyomod ugyanazt az egyoldalú hülyék szintje propagandát

tegnap 22:16
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

ezt akartam volna én is mondani a kérdezőnek, de aki ilyeneket néz az már túlhaladt abba az irányba és inkább finoman fogalmaztam.

ezért mondtam azt hogy aki ilyeneket néz, az képtelen a gondolkodásra és neki meg kell néznie a tv-ben, a neten hogy miről mit kell gondolnia.

nagyon sok az ilyen butult, állandóan telefont nyomkodó, együgyű egyének.

tegnap 22:23
 30/33 A kérdező kommentje:

#29 Köszönöm a diagnózist akkor kérdezném, hogy te miket szoktál nézni? Érdeklődnék, ha már a prognózis felállítatott.

#28 Érveket igazából nem hallottam nehéz lenne meghallgatni, de hallgatom nagy várakozásokkal.

tegnap 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!