Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Fideszesnek miért fér...

Egy Fideszesnek miért fér bele az, hogy visszafogadják Szájert?

Figyelt kérdés

Le lett írva sokszor, de most is: nem az a baj Szájerrel, hogy meleg szexpartin vett részt, hanem az, hogy ezt a családja mellet csinálta és egy olyan párt tagjaként, ami elméletileg büszke a keresztény-konzervatív értékrendjére.

Orbán azt pont ezt mondta róla akkoriban, hogy az értékrend miatt kell távoznia.

Most meg reklámot csinálnak neki és minden fideszes médium (mandiner, Jeszenszky stb.) meghívja őt és körbeünnepli. Lévai Anikó személyesen mond beszéldet a könybemutatóján.

Eközben meg a meleg szexorgiára nem adnak magyarázatot és arra sem, hogy most mi változott az értékrendben. Akkor most már belefér a meleg kanbuli?

ma 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Csaxólók hogy ki sem ruhták, maga mondott le!

minimális logikával ki lehetett volna a következtetni és akkor kérdést se kellett volna kiírni róla, hogy akit nem rúgtak ki nem is kell vissza fogadniuk

ma 00:34
 2/11 A kérdező kommentje:
1. aha, persze :)) alternatív valóság a fideszeseknél működik
ma 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:
7%

csak a baloldalról kapott homofób kirohanásokat

kizárólag

toporzékoltak a szőröstalpak

ma 00:52
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
#4 A jobbosok meg tapsikoltak neki? Tényleg válság van, már a trollok se képesek minőségi trollkodásra a megafonos keretből.
ma 01:03
 5/11 anonim ***** válasza:
13%

a szélsőbaloldali propagandához mi köze van szájernek? és az sem rémlik, hogy lettek volna azon a bulin gyerekek.

és igen, ti vagytok a pedofilok, a baloldali nézetrendszerbe belefér a pedofília

ma 01:26
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
#7 Én szélsőközép vagyok és a nézetrendszerembe a pedofilia meg a fidesz se fér bele.
ma 01:59
 7/11 A kérdező kommentje:

8. szerintem a kettő már lassan ugyanaz :)) bizonyítja ezt a 7-es hozzászólás is, tipikus projekció, hogy mindig a másik az, ami valójában én vagyok

pedofidesz

ma 02:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, dehogynem az a baj. Ezek a nagy lmbtq szolidarítók a kirakat melegeket kedvelik. Aki nem híres gazdag vagy szexi azért szerinted kiállnak? Ha a hókuszpókfejű homoszexuelt gyalázza a helyi menő csávó az összes modern csaj a szépfiúnak csápol, hiába trendi szerintük a másság csak egy tényező az összetett képletben. De azt sem értem miért kenne súlyosbító hogy tette Szájer ezt konzervatívként?? Ha létezne pl a Magyar Gonosz Párt akkor azt semmiért nem lehetne megszólni ennyi erővel, mert ő nem tartja magát jónak, csak az összes többi pártot?!
ma 05:41
 9/11 A kérdező kommentje:

10. hát nem is tudom, lássuk miért lehet megszólni Szájert:

mert ha én konzervatív értékekről papolok és közben melegek ellen írok alaptörvényt miközben a pártom uszító és összepedofilozó kampányt folytat a komplett LMBTQ közösség ellen, akkor elég ellentmondásos lebukni egy melegpartival már önmagában, de ráadásul még családom is van otthon...

Mindent értéket szembeköpött, amit a közössége képmutatóan hirdetett magáról, ezt MAGA ORBÁN IS ELISMERTE. Tudod a nagyfőnök. Nem én meg a libsik mondták, ő ismerte el.

Erre, most visszafogadják mintha mi sem történt volna és megünneplik.

Ha te ebben nem látod a szemforgató képmutatást akkor menthetetlen vagy.

ma 06:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs logika abban ami mondasz. Az odáig logikus lenne hogy szerinted lmbtq akárminek lenni nem probléma, ellenben ellenük szót emelni igen. Másik oldalon logikus hogy kerüljük az lmbtq életvitelt, emeljünk szót ellene. Ezen utóbbi oldal megdorgálhatja azt aki melegpartikra jár. A te oldalad viszont nem. Hogy is hangzana? Semmi gond a melegséggel de ha valaki olyan gyakorolja aki azelőtt nyíltan elítélte annak a melegsége már nincs rendben azt már nem toleráljuk. A következetes reakció az volna hogy "lám semmi baj az egésszel hiszen még olyanok is gyakorolják akik máskor nagy komolyan ellene vannak". Ehelyett a nagy toleránsok Szájer meg Bese kapcsán a legfrappánsabb homofób beszólásokat, mémeket durrogtatják, az ember nem tudja ki kivel van.... a képmutatás/kétszínűség akkor használatos fogalom mikor kifele jobbik arcát mutatja az ember de kiderül hogy igazából tróger alak, nem az amikor egy alapvetően utolsó fráterről kiderül hogy vannak rokonszenves húzásai
ma 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!