Egy Fideszesnek miért fér bele az, hogy visszafogadják Szájert?
Le lett írva sokszor, de most is: nem az a baj Szájerrel, hogy meleg szexpartin vett részt, hanem az, hogy ezt a családja mellet csinálta és egy olyan párt tagjaként, ami elméletileg büszke a keresztény-konzervatív értékrendjére.
Orbán azt pont ezt mondta róla akkoriban, hogy az értékrend miatt kell távoznia.
Most meg reklámot csinálnak neki és minden fideszes médium (mandiner, Jeszenszky stb.) meghívja őt és körbeünnepli. Lévai Anikó személyesen mond beszéldet a könybemutatóján.
Eközben meg a meleg szexorgiára nem adnak magyarázatot és arra sem, hogy most mi változott az értékrendben. Akkor most már belefér a meleg kanbuli?
Csaxólók hogy ki sem ruhták, maga mondott le!
minimális logikával ki lehetett volna a következtetni és akkor kérdést se kellett volna kiírni róla, hogy akit nem rúgtak ki nem is kell vissza fogadniuk
csak a baloldalról kapott homofób kirohanásokat
kizárólag
toporzékoltak a szőröstalpak
a szélsőbaloldali propagandához mi köze van szájernek? és az sem rémlik, hogy lettek volna azon a bulin gyerekek.
és igen, ti vagytok a pedofilok, a baloldali nézetrendszerbe belefér a pedofília
8. szerintem a kettő már lassan ugyanaz :)) bizonyítja ezt a 7-es hozzászólás is, tipikus projekció, hogy mindig a másik az, ami valójában én vagyok
pedofidesz
10. hát nem is tudom, lássuk miért lehet megszólni Szájert:
mert ha én konzervatív értékekről papolok és közben melegek ellen írok alaptörvényt miközben a pártom uszító és összepedofilozó kampányt folytat a komplett LMBTQ közösség ellen, akkor elég ellentmondásos lebukni egy melegpartival már önmagában, de ráadásul még családom is van otthon...
Mindent értéket szembeköpött, amit a közössége képmutatóan hirdetett magáról, ezt MAGA ORBÁN IS ELISMERTE. Tudod a nagyfőnök. Nem én meg a libsik mondták, ő ismerte el.
Erre, most visszafogadják mintha mi sem történt volna és megünneplik.
Ha te ebben nem látod a szemforgató képmutatást akkor menthetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!