Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Fideszesnek miért fér...

Egy Fideszesnek miért fér bele az, hogy visszafogadják Szájert?

Figyelt kérdés

Le lett írva sokszor, de most is: nem az a baj Szájerrel, hogy meleg szexpartin vett részt, hanem az, hogy ezt a családja mellet csinálta és egy olyan párt tagjaként, ami elméletileg büszke a keresztény-konzervatív értékrendjére.

Orbán azt pont ezt mondta róla akkoriban, hogy az értékrend miatt kell távoznia.

Most meg reklámot csinálnak neki és minden fideszes médium (mandiner, Jeszenszky stb.) meghívja őt és körbeünnepli. Lévai Anikó személyesen mond beszéldet a könybemutatóján.

Eközben meg a meleg szexorgiára nem adnak magyarázatot és arra sem, hogy most mi változott az értékrendben. Akkor most már belefér a meleg kanbuli?

tegnap 00:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10. elég zavarosan beszélsz, de két dologban egész biztosan elvérzik az érvelésed:

1. Nekem nincs "oldalam", nem vagyok sem balos sem lipsi és pártom sincs jelenleg. Tudom, hogy nektek azt sulykolják, hogy mindenki gyurcsányista, antimagyar és LMBTQ-párti, aki nem a nyájatokban béget, de a valóság ennél jóval árnyaltabb.

2. Pont úgy "érvelsz", ahogyan egy fideszes szokott: semmi érvet nem hoztál fel amellett, hogy miért is helyes Szájer viselkedése és a közösséged általi visszaszeretése, helyette rögtön elkezdtél visszafelé lőni, hogy a "toleránsak" miért nyomnak homofób beszólásokat.

Ez a szituáció szándékos meg nem értése részedről, mert sem ők, sem én nem tettem homofób kijelentést - világosan leírtam, hogy a szemforgató, álságos képmutatással van gond, azt is kifejtettem, hogy miért.

Szóval arra reagálj légyszives, hogy:

- Miért van rendben erkölcsileg az, hogy valaki a családja mellett meleg gruppenpartikra jár?

- Miért van rendben az, hogy valaki egy olyan, magát kerersztény-konzervatívnak mondó pártnak a szekerét tolja, amely eközben masszív meleg-ellenes propagandát folytat? Miért ír nekik melegek ellen uszító alaptörvényt úgy, hogy közben maga is a legrosszabb értelemben vett meleg (mert tegyük hozzá, a normális melegek sem járnak férfiak tucatjaival zacsipacsizni)?

- Továbbá, ha 4 évvel ezelőtt még maga Orbán Viktor beszélt arról, hogy az értékrend megsértése miatt kell távoznia Szájernek, akkor mi változott meg azóta, hogy most már mégis belefér a melegparti ebbe a keresztény értékrendbe? Lehet, hogy Kaleta is lassan visszatérhet, mert már a pedofília iránt is megenyhültetek a kegyelmi ügy óta?..

Elég világosan feltettem most ezt a három kérdést, kérlek ezekre válaszolj.

tegnap 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:

"semmi érvet nem hoztál fel amellett, hogy miért is helyes Szájer viselkedése és a közösséged általi visszaszeretése"

elmondom újra

kizárólag a baloldlról kapott homofób, fröcsögő támadásokt

ezt felfogod te szőröstalpramagyar?

tegnap 20:15
 13/18 A kérdező kommentje:
12. nem téged kérdeztelek másfél pipás agyhalott
tegnap 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
hogy nyüszít :DD akkor miért nem húzol el innen?
tegnap 20:49
 15/18 A kérdező kommentje:
14. mert te jöttél az én kérdésem alá nullszériás birkaarc :D
tegnap 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:

itt sírtál, hogy nem téged kérdeztelek :DD hát akkor kit kérdeztél szőröstalpramagyar?

bömbölve megsértődtél mert kimondtam döntő igazságot témában :

a fröcsgő baloldali homofób támadások kivételével semmiféle támadást nem kapott

tegnap 21:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Jó, hát én elhiszem, neked jó egy melegpartis pedofil párt tagjának lenni. Főleg, ha magad is melegpartis pedofil vagy.
tegnap 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
melegpartis pedofil párt? árad a tisza?
tegnap 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!