Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért tudnak...

A Fideszesek miért tudnak azonosul ennyire azzal, hogy Szájer Józsefet ünnepélyesen visszafogadták?

Figyelt kérdés

Tényleg nem értem.

A legelső szög volt a NER koporsójában az ügye, és nyilván nem az a baj, hogy melegpartizott, hanem az, hogy ezt a családja és gyerekei mellett csinálta a nagy keresztény értékrendű Szájer, aminek tetejébe még homofób alaptörvényt írt.

Most meg imádják a kommentmezőben a fideszes nénik és bácsik és ünneplik, hogy visszajött, és hogy nem is tett semmi rosszat.

Nem érzik, hogy ez az egész milyen nyomorultul kínos és képmutató?

tegnap 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Mert nem homofóbok!
tegnap 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem Szájerrel azonosulnak, hanem a nagyfőnök és közeli embereinek döntéseivel. Ha azok tesznek valamit, akkor a fideszes nénik és bácsik azt fogják helyeselni. Ha utána az ellenkezőjét teszik, akkor azzal fognak egyetérteni. Ha az addigi elveikkel ellenkező dolgot tesznek, akkor gyorsan mindenki megváltoztatja az értékrendjét és egyetért. Sok párt ilyen még, de a fideszben ez minden egyes esetben szigorúan így van. Nincs ellenvélemény. Mindegyik követőjük azonosul mindennel, ami felülről jön.
tegnap 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

"Mert nem homofóbok!"

Pont Szájer Jóska volt aki az ereszes megbukása előtt keményen munkálkodott a homofób törvényeken.

tegnap 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
7%

3.

Nem mi b...iztuk éveken át Szájert, hanem ti, homofób ál liberálisok!

tegnap 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Borkai-botrány nem előbb volt? Amúgy én sem értem.. Fideszesnek lenni egyenlő a köpönyegforgatással, ezek már mindenek is voltak.. Komcsik, libsik, konzervatívok...
tegnap 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

"Nem mi b...iztuk éveken át Szájert, hanem ti, homofób ál liberálisok!"

Ti csak mindenki mást.

tegnap 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár hónap-év, és az egész témától úgy fognak beszélni emiatt, hogy:

"Mi? Mi nem is voltunk sosem senkivel sem kirekesztőek: minden embert úgy, ahogyan van, elfogadtunk mindig is", aztán nemsokára rá a híveik is ezt fogják mondani.

Mint akiknél Format C:/S történt volna eddig.

tegnap 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 nekem mamámnál van hasonló, aki 2010 előtt is már vállaltan vérfideszes és orbán-fan volt, most kb. a kegyelmi botrány óta azt mondja, hogy ő sosem volt fideszes, csak nincs náluk jobb :D
tegnap 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!