Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy egy Fideszesnek mi a...

Amúgy egy Fideszesnek mi a reakciója egy ilyen videóra?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekel, hogy mi a reakció. Ne kíméljetek.

Link: [link]

dec. 25. 16:17
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
#10 Elnézést én 2002-ben biztos nem kampányoltam, és nem is kormányzotam, sőt tudom meglepő, de Gyurcsányra se szavaztam egyszer sem. Viszont Viktorra se:) ha ez a két opció volt inkább otthonmaradtam. Mindkettő egy okádat, de 2010 óta Gyurcsány nem kormányoz, és 2024 lassan 2025-ben vagyunk kéremszépenalásan.
dec. 25. 17:00
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
tehát azt mondod neked jogod van nem tanulni a multból, jogod van hülyének lenni, mert te 2002ben nem szavaztál a baloldalra amikor ugyanezzel kampányolt
dec. 25. 17:01
 13/39 anonim ***** válasza:
44%
#10 Kik vezették? Egyik kutya, másik eb, te meg analfabéta vagy.
dec. 25. 17:01
 14/39 A kérdező kommentje:
#12 Tehát azt mondom, hogy jogom van NEM hülyének lenni, mert 14 éve csak szaródik a helyzet, és inkább változásért kiáltani:) de igen 2 majom közül egyikre se szavaztam sose, mert az tényleg mindegy hogy a tolvaj szoci vagy a tolvaj komcsi között választok akkor inkább behúzom az X-et a sarki Jóskapistára aki ingyen sört igért volna.
dec. 25. 17:03
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem szeretném megnézni a videót, mert úgy gondolom hogy nem nekem kell 10 percet elszarnom az életemből azért, hogy utána meg tudjak valamit válaszolni. Te is nyugodtan leírhatnál konkrétumokat, mert te tuti láttad. :)

"egy Fideszest nem dühíti ha valaki kilopja a zsebéből a pénzt"

De dühíti a Fideszest is, csak épp ezt nem csak a Fidesz csinálja, 80 centis kilátó épült MSZP-SZDSZ kormány alatt is, bezzeg Romániában bár milliárdokat kaptak autópálya építésre még mindig eléggé szarul állnak és napestig lehetne sorolni a példákat arra, hogy sehol nincs kolbászból a kerítés, mindenhol van korrupció. Az nem reális elvárás, hogy minden forrás hasznosuljon, sehol se történik meg.

De ha mondjuk megnézed az elmúlt 15 év gazdasági fejlődését, bérek növekedését és összehasonlítod a többi EU-s országgal akkor azt fogod látni, hogy vagy mindenhol ugyanennyit lopnak, vagy máshol becsületes de inkompetens emberek viszik a boltot.

dec. 25. 17:03
 16/39 A kérdező kommentje:
#15 Teljesen jogos, hisz a valóságtagadás, és az hogy valami olyat hallunk ami nem tetszik az egy Fideszest kognitív disszonanciával sújt :) Mi értelme a napi propit megnézni, ha az amúgy igazából csak hazugságokat, és ellenségképet fest a fejedbe? Igazad van bérek növekedtek akár az infláció én pedig akárhogy számolom amit kerestem 2010-ben esélyesen többet ért, mint amit most 2024-ben. Az már csak mellékes hogy ingatlanárak,az élelmiszer árak az égbe lőttek ahhoz képest és minden mutató a kisbéka feneke alatt van az EU-hoz képest a forint-euro árfolyamról nem is beszélve. De természetesen ha nem hallgatsz végig reagálni sem tudsz rá, de megértelek persze hogy dühít, ha a valóságot hallgatod végig, és nem az álomvilágot táplálja valami szennymédia állami pénzből. Direkt nem írom le a lényeget, mert szeretném ezt a tortúrát megadni, hogy kicsit kinyissa a szemét az aki zárva tartja, továbbá ilyen frappánsan poénosan nem tudom előadni a nyers tényeket, mint a videó ergo veszítene a mondandóm a poénosságából.
dec. 25. 17:08
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
#15 Azért van különbség bőven. Hol az ország leggazdagabb embere a miniszterelnök haverja aki egy teljes mértékben inkompetens személy a vejével együtt? "ugyanennyit lopnak", hagyjuk ezt a hülyeséget, a lényeg hogy Magyarországon rendelkezik a legtrehányabb kormánnyal minden téren, ezt csak azok nem értik meg akik még mindig gyurcsány öszödi beszédét veszik figyelembe, és nem orbán öszödi beszédét.
dec. 25. 17:11
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát azt mondom, hogy jogom van NEM hülyének lenni, mert 14 éve csak szaródik a helyzet"

egy irritáló ostoba kamaszgyerek szintjén van ez a tiszás ismételgetett maszlag :)

tudod te milyen világ volt 2010ben?

és min változtassunk?

- ÓÓÓKTATÁSEGÉSSÉGÜGY

- aha! és ki feleljen akkor az oktatás egéssségügyé'?

- őőőő

- B kérdés, ki felel jelenleg az oktatásegésségügyé'?

- őőőő... te nem akarsz változást? SZERNTED Így minden OKÉ? PUTYINISTA!!

na így zajlik egy tiszással egy "beszélgetés"

dec. 25. 17:12
 19/39 A kérdező kommentje:

#18 Már hallom a fejemben az ikonikus mondatokat: Jóvanezígy'!

Tessék kevesebbet inni, mert Tiszáról senki nem beszélt én csak annyit mondtam hogy a Fidesz egy foskupac amit jelenleg Orbán is felvázolt már hogy nincs pénz van hitel meg ellenségkép gyártás a makk agyakban ebben viszont jól csinálja a Fidesz amit csinál, mert lebutítja az átlag embert, és ez jól mutatja hogy így gondolkozik :D

dec. 25. 17:18
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

jelenleg az EU tart vissza egy vizsgálatra hivatkozva mint egy 12 milliárd eurót, miközben a nyugati cégekre vonatkozik az adómentesség

tessék náluk dörömbölni

szerinted a tiszarházik pártja mennyire fogja képviselni a magyarok érdekeit

vagy azt teszik amit weber mond?

dec. 25. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!