Magyar Péter kórházi turnéja növeli a TISZA Párt esélyeit 2026-ban? Szerintem egyre több fideszesnek is kinyílik a szeme.
Igen, sok újat nem mond, mutat, de sokkal jobban kommunikálja a problémákat, mint az eddigi ellenzéki pártok. Ráadásul a nehezebb gazdasági helyzetben a régóta meglévő problémákkal szembeni elégedetlenség is nő, ezt pedig könnyebb szavazatokra váltani.
Vissza sok idő a két év, ennyi idő alatt bármi történhet.
Nekem több dolog nem annyira tetszik Magyar Péterben (pl a parti animal tempo, stb.) de azt meg kell adni, hogy megfogja a munka végét. Amit a korábbi ellenzék nagyon-nagyon rühellt.
Ahogy az országjárást csinálta a választások előtt, azelőtt is le a kalappal, nem tudom, ki tudta volna ezt utána csinálni, hogy napi 4-5 települést bejárni és ugyanannyi beszédet lenyomni egy platós autóról.
Aztán augusztusban, amikor kb. az összes politikus (fideszes és óellenzéki egyaránt)egzotikus helyeken nyaral, ő politikai munkát végez, látogatja a kórházakat és videókat, képeket csinál, százszor jobb a problémafelismerése és a politikai kommunikációja, mint az óellenzéknek.
Nem csodálom, hogy fosnak tőle a fideszesek.
#8 Èn tudom ki csinàlta meg, MZP.
Bìrom hogy olyanokèrt imàdjàk MPt amit màs ellenzèki politikus is megcsinàlt èa ugyanùgy kikapott.
MZP nekem sokáig szimpatikus volt, de aztán sorozatban olyan baromságokat kezdett el mondogatni, amitől égnek állt a hajam (b u zizások, migránsszámláló, katonák küldése Ukrajnába, stb.) sajnos nagyon nem jól kommunikált, ráadásul senkire nem hallgatott, és azonnal összegyurcsányozta magát.
MP ezeknek a hibáknak egyikét sem követte el eddig százszor jobban kommunikál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!