Ellenzékiként a közvéleménykutatásokban Fideszesnek vallod magad, hogy a Fidesz elhiggye, hogy könnyen vezet, és lazábbra vegye a dolgait?
Én egy független közvéleménykutatónak dolgozom. Az EP választáson hibahatáron belül mértünk. Tiszát, Fideszt, MiHazánkot 1-1%-al mértük alul, DK-t 2%-ot mértük felül.
Jelenlegi méréseinkben folyamatosan emelkedik a Tisza párt.
Jelenleg 45-34-8-5-3 állás.
Tisza-Fidesz-MiHazánk-DK-Kutyapárt.
5% pedig az összes többi párt.
Az elmúlt hónapokban átlagosan 2%-ot erősödött havonta a Tisza, és 1.5%-ot gyengült a fidesz.
ma 16:20
Ma már erre ne igyál többet. :D
engem felhívott az IDEA intézet, mondtam nekik, hogy elfogultak vagytok ti szarházik
erre mondja, hogy tehát TI SZA párt
oké köszönjük
Attól, hogy magas a támogatottsága, még nincsenek politikusai. Szavazni meg jelöltekre lehet, nem pártokra. Jelenleg a Tisza egy one-man show. Amíg ez nem változik, nem lehet a Fidesz kihívója.
Persze könnyű ráfogni, hogy gyávák megmérettetni magukat, de az ok ennél prózaibb: nincs kit indítaniuk.
Nem is értem, a fideszesek miért akarják, hogy indítsanak valakit. Inkább örüljenek, hogy nincs kihívójuk – egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!