Érdekes logika. Az ún. "háborús infláció" az nekik oké, holott nincs háború Magyarországon, de a vasút amivel emberek ezrei járnak nap mint nap, aaaaaz teljesen független tőle, ahhoz neki semmi köze.
aug. 26. 13:02
2/43 anonim válasza:
Mert ez egy szekta. Számukra az ország két részre szakadt: vannak az autóval utazó hazafyak és a vonattal járó lúzer soros bérencek.
/S
aug. 26. 13:05
3/43 anonim válasza:
Ti szoktátok mondani a migránsbűnözésre. Házakat robbanak szét. Nem érdekel a svédeknél van. Lázadások vannak. Nem érdekel a franciáknál van. Aha aztán hoznak egy törvényt, hogy már ők sem bírják őket és ide kell telepíteni. Vagy mégjobb ; tönkreteszik az EU-t és nem lesz itt sem pénz. Csődbe kerülünk mi is, mert egy gazdasági rendszert alkotunk. Arról már nem is beszélve, hogy a sáska is odébáll, ha lerágta a termést
aug. 26. 13:10
4/43 anonim válasza:
#3 mintha éreznék egy csöppnyi különbséget aközött, hogy a saját országod problémáival foglalkozz, szemben más nemzetekével. Még a végén kiderül, hogy az ellenzéknek nagyobb a nemzettudata, mint nektek, dehát tudjuk, hogy ez lehetetlen :D :D
aug. 26. 13:14
5/43 Fsms válasza:
Ezt sulykolja az m1 és a kormánypropaganda, h minden rendben van.
Az a “jó” rendelő engem érdekelne. 😀
aug. 26. 13:15
6/43 anonim válasza:
4# Nem spirituálisan gondolkoztok. Mi ebben is jobbak vagyunk. Mi az EU-val összetartozunk sajnos. Ha őket letarolják a sáskák akkor jönnek majd ide is. Eközben pedig nem kapunk pénzeket sem, mert mondjuk kell az Ukránoknak....
aug. 26. 13:15
7/43 anonim válasza:
4# Mitől lenne a baloldalnak nemtettudata? Hogy képes szó nélkül elnézni, hogyan írtják le más nemzeteket?
aug. 26. 13:16
8/43 anonim válasza:
Mert ezek a hisztik sokszor felfújtak és túl vannak tolva. Továbbá ugyanúgy menne kb minden tovább, ha más kormányozna.
És ha én nem ültem vonaton 20 éve, ha nálunk jó a rendelő, engem időben elláttak, és felém jók az utak, akkor miért is kéne hisztiznem? Nem szabad hinnem a saját szememnek?
aug. 26. 13:21
9/43 anonim válasza:
Mert a lakájmédia győzelmi jelentéseket mantráz naphosszat és inkább annak hisznek mint a saját szemüknek.
Meg hozzásoktatták őket, hogy ne legyen saját véleményük, hanem fogadják el azt amit készen kapnak a propagandistáktól.
aug. 26. 13:21
10/43 anonim válasza:
Az ember élete egy folytonos küzdelem. Rengeteg dolgot kell megoldania, így ha valami nem érinti az nem is érdekli. Mondjuk ti is szartok amikor a Kárpátaljai magyarokat megverték és nem lehetett magyarul sem beszélniük. Ugyanazt kapjátok vissza. Spirtualitás. Ok➡okozat. Karma. Hatás➡ellenhatás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!