Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?
Onnantól, hogy nem tetszik az, ami ma történik az országban, odáig, hogy 2006-ot nem szeretném, van millió más lehetőség.
Lehet tüntetni, sztrájkolni, miért nekem kell elmagyarázni, hogy milyen lehetőségek vannak egy "demokráciában" a ellenvélemény és a nemtetszés kinyilatkoztatására?
61, buktál egy bármit.
Sztrájk? Millió ember dolgozik olyan munkahelyen, ahol nem lehet sztrájkolni, vagy azt mondják másnap, hogy köszi, holnap már nem kell jönnöd. Ez csak akkor működik, ha egy cégnél mindenki így tesz.
A tüntetést már elmondtam 2x is, hogy miért nem működik. Magyarország a szó szoros értelmében már nem demokrácia, ezekkel a dolgokkal nem lehet megfélemlíteni a Fideszt. Azt meg főleg nem, hogy a többi ellenzéki pártot is elzavarni úgy, hogy a helyükre egy szakértői kormány jöjjön.
azzal aztán sokra mész, hogy kinyílvánítod a nemtetszésed. Kicsit gondolkozz már el, hogy miket beszélsz itt, mert ebben a formában Magyarországon ez lehetetlen.
Minnél inkább gondolkodok, annál inkább havazik ennek az országnak.
Nem nekem kellene elgondolkodni, hanem a változást akaróknak, mert ebben a formában, havazás lesz, nem kicsit, nagyon!
"61, buktál egy bármit"
Tehát épp tüntetsz?
:DDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!