Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány támogatottsága,...

Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?

Figyelt kérdés

nov. 29. 06:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
32%
Bármiben le merem fogadni, hogy a kérdező is a kényelmes fotelből írja, hogy "mé nincs tömegtünti?"
nov. 29. 14:14
 62/70 anonim ***** válasza:
49%
Kérdeztem tőle a 60. hozzászólásban, hogy hogy gondolja ezt az egészet, de nincs válasz, ő sem tudja, csak legyen rendszerváltás. Én is ezt akarom, de ha meg lehetne csinálni, már megcsinálták volna.
nov. 29. 14:16
 63/70 A kérdező kommentje:

Onnantól, hogy nem tetszik az, ami ma történik az országban, odáig, hogy 2006-ot nem szeretném, van millió más lehetőség.

Lehet tüntetni, sztrájkolni, miért nekem kell elmagyarázni, hogy milyen lehetőségek vannak egy "demokráciában" a ellenvélemény és a nemtetszés kinyilatkoztatására?

61, buktál egy bármit.

nov. 29. 15:07
 64/70 anonim ***** válasza:
22%

Sztrájk? Millió ember dolgozik olyan munkahelyen, ahol nem lehet sztrájkolni, vagy azt mondják másnap, hogy köszi, holnap már nem kell jönnöd. Ez csak akkor működik, ha egy cégnél mindenki így tesz.

A tüntetést már elmondtam 2x is, hogy miért nem működik. Magyarország a szó szoros értelmében már nem demokrácia, ezekkel a dolgokkal nem lehet megfélemlíteni a Fideszt. Azt meg főleg nem, hogy a többi ellenzéki pártot is elzavarni úgy, hogy a helyükre egy szakértői kormány jöjjön.

azzal aztán sokra mész, hogy kinyílvánítod a nemtetszésed. Kicsit gondolkozz már el, hogy miket beszélsz itt, mert ebben a formában Magyarországon ez lehetetlen.

nov. 29. 15:13
 65/70 A kérdező kommentje:

Minnél inkább gondolkodok, annál inkább havazik ennek az országnak.

Nem nekem kellene elgondolkodni, hanem a változást akaróknak, mert ebben a formában, havazás lesz, nem kicsit, nagyon!

nov. 29. 15:15
 66/70 anonim ***** válasza:
56%
Látod, sokan el vannak ebben az országban és mindent elnéznek a kedvenc pártjuknak. Semmi saját gondolat, csak azt gondolom amit az imádott pártom mond. Szomorú.
nov. 29. 15:19
 67/70 anonim ***** válasza:
0%

"61, buktál egy bármit"

Tehát épp tüntetsz?

:DDDDDDDDDDDDDDD

nov. 29. 21:15
 68/70 anonim ***** válasza:
"helyükre egy szakértői kormány jöjjön" És kidöntené el, hogy ki a "szakértő" és ki nem? A mostani kormánynak is vannak pl közgazdász tagjai meg egyéb tanácsadói js
nov. 30. 09:28
 69/70 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy ez a moderátorok szerint nem provokáció de ha kicsit markánsabb jobboldali kérdést írnék ki azonnal törölnék... ezaz oldal is olya köcsög mint anno a twitter vagy manapság a tiktok, meta és a többiA digitális diktatúra
nov. 30. 09:32
 70/70 A kérdező kommentje:
68, igen, de láthatóan nem hallgat rájuk a kormányfő, vagy nem merik a valóságot elmondani neki.
nov. 30. 09:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!