Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány támogatottsága,...

Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?

Figyelt kérdés

nov. 29. 06:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
Mert egy tömegmegmozdulás min változtatna? Meg kell várni 2026-ot.
nov. 29. 07:25
 12/70 anonim ***** válasza:
31%

#8 kérdező

Szerintem nagyon kivan mosva az agyad ha szerinted összefog dőlni az ország kivéve akkor ha nyer magyar péter... egy ilyen agymosott embert nem lehet komomyan venni.

nov. 29. 07:25
 13/70 A kérdező kommentje:

A fidesz, nincs. Nem létezik.

Felejtsük már el. 0rbán van, egyedül és ellene, ugyanúgy Magyar Péter van, jelenleg hót egyedül.

Két ember vitájára teszed fel az ország jövőjét, ahelyett, hogy ma akarnál változást?

Ennek az országnak teljesen elmentek otthonról.

nov. 29. 07:26
 14/70 A kérdező kommentje:

Az én agyam annyira kivan mosva, hogy szerintem az ország, már összedőlt. Nem jövőidőben, nem a jövőben, hanem a múltban. A közelmúltban.

Én múltidőben beszélek az ország összedőléséről.

nov. 29. 07:28
 15/70 anonim ***** válasza:
0%
Neked mentek el de nagyon 😂 mit akarsz? Forradalmat? Azzal mindig mindenki jól járt! Egy fegyveres konfliktusban szenvedő országban az életszínvonal és stabilitás csak úgy szárnyal!
nov. 29. 07:28
 16/70 A kérdező kommentje:
De ez a kérdés nem rólam szól, hanem a tömegekről, akik a felmérések szerint változást akarnak. Nem én vagyok a kérdés témája, hanem a változást remélő emberek! Kérlek, hogy erre válaszoljatok és ne az én személyemmel kapcsolatban.
nov. 29. 07:29
 17/70 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem, mert az elvándorlási adatok szerint, egyre többen, tömegek mennek el, de nagyon. Hogy ez a forradalmat ellenzőknek miért jó, azt nem értem.
nov. 29. 07:30
 18/70 anonim ***** válasza:
0%
Igen mert ha fegyveres konfliktus lesz akkor nem mennek el még többen :DD
nov. 29. 07:32
 19/70 A kérdező kommentje:
Gyurcsány idejében a fél ország az utcán volt, pedig messze jobb állapotok voltak, mint ma, akkor jó volt a forradalom, ma nem?
nov. 29. 07:34
 20/70 anonim ***** válasza:
0%

"hanem a tömegekről, akik a felmérések szerint változást akarnak"

Tudod 1 értelmes átlag ember nem úgy gondolkozik hogy "szar a fidesz és csak szar jöhet a helyére DE basszuk szét egy forradalommal mégjobban!"

Egy normális ember nem ennyire orbánfóbiás mégha utálja is a fideszt és a mer rendszert MINT ÉN

nov. 29. 07:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!