Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?
#8 kérdező
Szerintem nagyon kivan mosva az agyad ha szerinted összefog dőlni az ország kivéve akkor ha nyer magyar péter... egy ilyen agymosott embert nem lehet komomyan venni.
A fidesz, nincs. Nem létezik.
Felejtsük már el. 0rbán van, egyedül és ellene, ugyanúgy Magyar Péter van, jelenleg hót egyedül.
Két ember vitájára teszed fel az ország jövőjét, ahelyett, hogy ma akarnál változást?
Ennek az országnak teljesen elmentek otthonról.
Az én agyam annyira kivan mosva, hogy szerintem az ország, már összedőlt. Nem jövőidőben, nem a jövőben, hanem a múltban. A közelmúltban.
Én múltidőben beszélek az ország összedőléséről.
"hanem a tömegekről, akik a felmérések szerint változást akarnak"
Tudod 1 értelmes átlag ember nem úgy gondolkozik hogy "szar a fidesz és csak szar jöhet a helyére DE basszuk szét egy forradalommal mégjobban!"
Egy normális ember nem ennyire orbánfóbiás mégha utálja is a fideszt és a mer rendszert MINT ÉN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!