Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közvéleménykutatás ide vagy...

Közvéleménykutatás ide vagy oda, mások is azt gondolják, hogy választások útján nem leválthatók a jelenleg regnálók?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy már sok közvéleménykutatást láttunk. Vezet az ellenzék 4%-kal stb, de a fidesznek mégis 2/3-a lett minden alkalommal.

2026-ban sem várok mást még akkor sem, ha sokan reménykednek. Eddig is reménykedtek. Hallottam itt ezerszer, hogy most vége lesz a NER-nek. Hát nem lett. Szóval én ebben nem hiszek.

Van más is, aki hasonlóképp gondolja, hogy addig, amíg OViktor él, addig nem lesz változás.Ahogy Putyinnál sincs, sem Kim Dzsongunnál.

okt. 24. 16:28
1 2
 1/14 Mad Max2 ***** válasza:
35%

Le lehet váltania fideszt

nagyon egyszerű...

Ha nem szavaznak a fideszre akkor nem nyer a választáson

ennyi:)

okt. 24. 16:31
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Én nem ezt gondolom.
okt. 24. 16:31
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez az ország, valamiféle össznépi amnéziában szenvedhet.

Az egyik fele, nem emlékszik arra, hogy az államnak milyen kötelezettségei vannak, amikért felelnie kellene, de mindenki semmibe veszi, a másik fele, meg mintha nem élt volna az előző 15 év alatt ebben az országban és nem látta volna, hogy működik a magyar politika.

okt. 24. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1, nagyon egyszerű, de, 15 év alatt, ez senkinek sem sikerült, sehogy!

Annyira, mégsem olyan egyszerű.

okt. 24. 16:33
 5/14 DK-s ***** válasza:
37%

Így van. Nem leválhatóak.

Egy kétharmados módosítás a mentelmi jog kérdésében, és Magyarnak vége mint a botnak. Máris nem tud indulni miniszterelnöknek, mert ahhoz vissza kellene adnia az EU-s tisztségét, a magyar mentelmi jog pedig nem védené felelősségre vonástól.

Ez csak EGY példa.

okt. 24. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem választások útján leváltható.
okt. 24. 16:49
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Bármennyire is bagatellizálják meg cinikuskodnak a fidesz vezetők, igenis kuvára figyelik a közvéleménykutatásokat!

Be vannak fosva, a választások közeledtével egyre jobban. Mindent be fognak vetni, akár 10-szer átírják a választási törvényt meg átszabják a körzeteket.

Ne feledjük a bp. polgi választáson még a saját emberüket is feláldozták volna, csak hogy ne az ellenzék jelöltje nyerjen. Ezek a hatalom érdekében minden gaztettre képesek.

okt. 24. 17:01
 8/14 A kérdező kommentje:
pont lesz*rják a közvéleménykutatásokat, mert soha nem az alapján nyernek...
okt. 24. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
8. Hát perszeeee, ugyanúgy, ahogy a márciusi állításuk szerint leszarják Magyar Pétert is (idézem: az a baloldal gondja), és azóta kb csak vele foglalkoznak minden szinten. Mondjuk Orbán annyira retteg, hogy még a nevét se meri kimondani.
okt. 24. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindenki pontosan tudja, hogy ez most más. Nem egy Gyurcsány az ellenfél, akit mindenki utál, meg nem egy Márki-Zay, aki az egymást is fúró ellenzék jelöltje volt. MP mindkét oldalt szapulja, látványosan nem tud ezzel mit kezdeni a rogán művek.
okt. 24. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!