Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány támogatottsága,...

Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?

Figyelt kérdés

nov. 29. 06:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Hmmm, akkor 2006-ban nem átlag emberek akartak forradalmat?
nov. 29. 07:38
 22/70 anonim ***** válasza:
0%

Az nem volt forradalom és a 2 közt hatalmas különbség van! Akkor az államfő beismerte egy kiszivárgott hangfelvételen hogy lopott és nem tudja irányítani az országot és a tüntető embereket semmibe nézi. Kimentek majd mi lett? Véresre vertek embereket meg szemeket lövettek ki és bebörtönöztek egy csomó hazafit és hiába váltották ke gyurcsányt jött helyére a szintén szar fidesz! Ezt értsd meg hogy SEMMIT nem ér el a tüntetést és ezt 1 átlag magyar felfogta 2006 és 2010 közt

nov. 29. 07:38
 23/70 anonim ***** válasza:
0%
Te nem fogtad fel mert autista vagy es hisztizel
nov. 29. 07:39
 24/70 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs
 25/70 A kérdező kommentje:

Nem 0rbánfóbiás vagyok, hanem valaki, aki a hazájának jövőjéért aggódik. Nem kicsit, nagyon!

0rbánt felelősnek tartom, de nem félek tőle.

26/70 A kérdező kommentje:
Én ateista vagyok, de ez nem tudom, hogy jön a kérdésemhez.
nov. 29. 07:40
 27/70 anonim ***** válasza:
0%
Aggódhatsz de nem kell hisztizni mert most azt teszed
nov. 29. 07:40
 28/70 A kérdező kommentje:
Ha az én személyem kell a változáshoz, vállalom, rám lőhettek nyugodtan, engem nem zavar, de én nem 2 év múlva akarok változást, mert az már késő lesz ennek az országnak. Ma is késő.
nov. 29. 07:41
 29/70 anonim ***** válasza:
26%
Ki beszél arról hogy ateista vagy? Olvasni tanulj már meg könyörgöm
nov. 29. 07:41
 30/70 anonim ***** válasza:
0%
#28 jó akkor menj el az országból vagy menj neki egyedül a nernek aztán mikor félholtra verve kínoznak a titkosszolgálat tagjai orbán parancsára akkor is légy elégedett
nov. 29. 07:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!