Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?
Igen, de én válllom. Provokációnak is szántam a kérdésem, mert nem értem ezt az országot. Nem értem, hogy miért jó, hogy hagyják a francba, hogy tovább romboljon, amikor mindenki változást akar lassan, de nem történik semmi.
Ha én provokálok, amit én elismerek, akkor a politika, mit csinál, ellenzékestül, kormányostul?
A provokációt vállalom, troll nem vagyok!
Nem értem az országot, miért nem tesz semmit, ha rendszert akar váltani!
A kérdésem provokativ, de cseppet sem troll és mindenkihez szól, aki változást akar!
Megoldódott ebben az országban 15 év alatt, bármi a szavazással? Mikor lesz az a szavazás, amikor én a DK-ra szavazhatok? 2 év múlva? Mekkora államadóság lesz addig még felhalmozva? Mennyi kinai hitel? Milyen árfolyamon fogok szavazni?
Nem 2 év múlva kellene a problémákról beszélni és megoldni és nem a nem működő szavazástól várni a megoldást.
4: "ezek szerint egy nemlétező pártra akarjátok feltenni az országot?!"
19: "akkor jó volt a forradalom, ma nem?"
Értem, tehát szerinted egy forradalomnak inkább tudható előre a kimenetele és politikai következménye, mint egy addig még megszerveződhető politikai pártnak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!