Ha a kormány támogatottsága, szinte az összes közvéleménykutatás alapján csökken és egyre többen akarnak kormányváltást, miért nincsenek tömegmegmozdulások, tüntetések a kormányváltás irányába? Miért hagyja a többség, hogy tovább romboljon évekig?
Tehát, akkor, ha jólértem, üljünk és várjunk, hogy egy ma gyakorlatilag nem is létező párt, majd a jövőben, valamikor, megoldja azt, amit eddig egyetlen egy ellenzéki párt sem tudott megoldani?
Addig, meg had szóljon? És mégtöbb lombkoronasétányt? Meg, lehet, hogy alattad fog egy olyan vonatbaleset bekövetkezni, amibe talán meg is hal valaki? Vagy, a metróban? Vagy hagyjuk, hogy visszafizethetetlen mennyiségű államadóságot halmozzanak fel?
Had szóljon!
Kérdező te is csak itt kommenthuszárkodsz. Menj ki és csinálj forradalmat. Miért nem 10 éve jutott eszedbe? Gondolom előző nap és ma reggel olvasgattad, hogy milyen rossz állapotok vannak Magyarországon és kiírtad ezt a kérdést.
Te meg azt nem akarod megérteni, hogy akinek elege van ebből a rendszerből az nem forradalmat csinál, hanem elköltözik pár száz kilométerrel arrébb és megszűnik minden gondja Ausztriában. Aki valamire fogható, értelmes, fiatal jó munkaerő az nem itt fog erőlködni, hanem kimegy 2-3x fizetésért az osztrákokhoz. Te láttad már, hogy az ellenzéki embereket, politikusokat hogy elnyomják, lejáratják? Kinek hiányzik ez szerinted?
Én nem egy 2006-ot akarok, mint, ahogy akkor sem akartam azt, ami akkor történt. Eszemben sincs, a törvényes rendet megbontani! Békés szándékú, békés ember vagyok, az erőszak semennyire nem a kenyerem.
De, hogy egy hajszálnyi megmozdulás sincs, akkor, amikor minden létező felmérés, a kormány támogatásának csökkenését mutatja és egyre többen akarnak kormányváltást, azt nem értem.
Van átmenet, az erőszak, az erőszakos rendbontás, a közrend megbontása és a vélemény, szabad megnyilatkoztatása közt. Lásd civil tüntetések, vagy az Odakint szörnyek jának tüntetést.
Akkor végképp nem értelek. Lenne Budapesten egy békés tüntetés, amire elmennek 500.000-en, és? Mondjuk a választásokig 3 havonta ekkora tüntetések lennének. Mi történne?
Annyi botrány volt az elmúlt évben, hogy mindegyik miatt külön le lehetett volna mondani, szerinted békés tüntetések miatt fog lemondani a teljes Fidesz? Fejtsd már ki kérlek, hogy mire gondolsz, mert nem értem az összefüggést. Pontosabban azt nem, hogy minél hamarabb le akarod mondatni őket, de legyen csak békés tüntetés. Hogyan?? Ne lepontozd a választ, csak kérlek válaszolj, mert nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!